INOVATIVNO

Praktičan radni kutak za nove generacije učenika i studenata

sixE learn
Foto: pearsonlloyd.com
1/4
03.09.2015.
u 11:12

Nagrađen NeoCon Silver Awardom SixE learn sustav sastoji se od radne plohe za prijenosno računalo, IPad i stolca

Inovativan SixE Learn držač za prijenosna računala dobio je prestižnu NeoCon Silver nagradu za u kategoriji najboljeg novog proizvoda. Drugo mjesto odnosno srebrnu medalju londonskom studiju Pearson Lloyd dodijelio je žiri sastavljen od američkih dizajnera

SixE Learn sustav sastavljen je, osim držača za laptop i od radnog stolca a zamišljen je da olakša rad i učenje za računalom. Zbog svoje male površine i činjenice da ne zauzima puno mjesta, sustav je idealan za studentske sobe i školske i fakultetske predavaonice, kao i konferncijske dvorane u kojima se održavaju predavanja, seminari....

Foto: pearsonlloyd.com

Umjesto klasičnog radnog stola, Six E learn ima funkcionalnu radnu površinu veličine prijenosnog računala, koje po potrebi, možemo spremiti u udubinu radne plohe. Tako dobivamo slobodnu površinu za 'klaisščno' pisanje olovkom u teku i mjesto za odlaganje stvari.

Dvije tanke horizonstalne udubine na rubovima radne plohe omogućuju da u njih stavimo pisaljke, ali i IPad ili Kindle.

Foto: pearsonlloyd.com

Plastični držač s bočne strane uređaja omogućuje da u njega stavimo bocu s pićem, a vješalica sa stražnje strance stolca da na nju objesimo ruksak ili torbu. Također, sustav je mobilan ne samo zbog kotača na stolcu nego i mogućnosti da, kada je ne trebamo, radnu plohu okrenemo na stražnju stranu stolca, kako nam ne bi smetala.

Foto: pearsonlloyd.com

>>Revolucionarno rješenje za auto: sklopiva atraktivna garaža

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije