Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Signify - nova era razvoja pametnih svjetlosnih rješenja

Danas više ne kupujemo samo rasvjetna tijela, nego svjetlosna rješenja koja nam život čine ugodnijim, praktičnijim i sigurnijim
02. ožujka 2019. u 07:00 0 komentara 64 prikaza

Svjetski lider u području rasvjete - Phillips, izdvojio je svoja inteligentna svjetlosna rješenja pod novim imenom Signify, postavši time zasebna kompanija izlistana na burzi. S početkom ove godine, sve Philipsove podružnice u svijetu nastupaju s imenom Signify, čime je započela nova poslovna strategija razvoja pametnih svjetlosnih rješenja.

 | Autor :

Predstavljanje novog brenda održano je u zagrebačkom kinu Europa gdje je kroz priču o svjetlosti prikazano kako je kompanija u gotovo 130 godina dugoj povijesti, preko niza inovacija – od proizvodnje prve žarulje sa žarnom niti do razvoja komunikacije putem svjetla, izrasla u najveće ime na tržištu rasvjete.

Danas više ne kupujemo samo rasvjetna tijela, nego svjetlosna rješenja koja nam život čine ugodnijim, praktičnijim i sigurnijim. Svjetlo je postalo inteligentan jezik koji nam omogućuje prijenos poruka i prikupljanje podataka, njime upravljamo bez prekidača i žice,i to u mnogočemu nadilazi proizvodnju žarulja i svjetiljki. Naši proizvodi i dalje ostaju Philips, no pametna rješenja kojima ih povezujemo i nadograđujemo odlučili smo izdvojiti i objediniti pod novim imenom Signify, pojašnjava regionalna direktorica za Signify Martina Šimić Baranović.

 | Autor :

Svoje platforme Signify danas nudi za svaku tržišnu nišu gdje kontinuirano ulaže u inovacije potvrđujući to s više od 15.000 registriranih patenata. Umrežavanje pametnih svjetlosnih rješenja gradovima omogućuje veću sigurnost, učinkovitost i energetsku održivost, inteligentna rješenja u industriji povećavaju produktivnost i sigurnost radnika istovremeno smanjujući troškove, dok takvi sustavi u trgovinama olakšavaju snalaženje kupaca među policama putem njihovih pametnih telefona. Signifyjeva rješenja za osvjetljavanje domova s paletom od 16 milijuna boja njihov su najprodavaniji proizvod koji se može sinkronizirati s glazbom, igrama i filmovima.

 | Autor :

Uz brojne svjetske znamenitosti koje obasjava Signifyjeva inovativna rasvjeta, poput piramida u Gizi, atenske akropole, Eiffelovog tornja i Buchkingamske palače, njihova rješenja implementirana su i na prepoznatljivim lokacijama u Hrvatskoj kao što je Hendrixov most u Zagrebu te dizalice dvaju hrvatskih brodogradilišta u Puli i Rijeci koje su pretvorene u „svjetleće divove“.

kuća u japanu grede čine razliku Kuća zanimljivog kontrasta: danju crna fasada, noću LED rasvjeta
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.