Showroom

Showroom koji će privući pažnju na kvalitetan hrvatski proizvod

Fabula
11.11.2019.
u 11:29

Specifičnost ovog namještaja uljni je premaz koji obavija svaki proizvod predstavljen u showroomu, a za razliku od uobičajenih premaza, ovaj je u potpunosti kreiran na prirodnoj bazi

Furniture Modeling showroom otvorio je svoja vrata na adresi Boškovićeva 18 u Zagrebu.

Showroom predstavlja suradnju tri hrvatske tvrtke koje se bave proizvodnjom namještaja od drva te su u samostalno uređenom prostoru od šezdesetak kvadrata, predstavljeni njihovi vlastiti proizvodi.

Prostor je u potpunosti popločen drvenim podnim oblogama, a namješten kuhinjomblagovaonskim stolovima i stolicama koji se mogu naručiti direktno u showroomu radnim danima od 10 do 18 sati.

Foto: Fabula

Jedan od domaćina bio je Marijan Kolar iz FI.-MA., tvrtke koja se bavi proizvodnjom drvenog namještaja, a čije je sjedište Nova Gradiška.

Tvrtka je to koja se bavi proizvodnjom namještaja već 40 godina, a koja većinu svog namještaja izvozi.

95% proizvoda završava u najzahtjevnijim zemljama Zapadne Europe, Srednjeg i Dalekog Istoka te sjeverne Afrike. Naravno, tu najviše prednjače zemlje Beneluxa, kazao je Kolar.

Specifičnost ovog namještaja uljni je premaz koji obavija svaki proizvod predstavljen u showroomu, a za razliku od uobičajenih premaza, ovaj je u potpunosti kreiran na prirodnoj bazi.

Drugi premazi namještaja ostat će trajno oštećeni ako se na njih izlije nešto, no premaz na bazi ulja jednostavno se iščetka i nanese novi tako da namještaj uvijek ostaje zaštićen, kazao je.

Ovaj showroom, način je na koji žele zadobiti pažnju hrvatske publike koja na licu mjesta može odabrati između nekoliko različitih boja, vrsta drveta te u većini slučajeva željeznih nogu stola.

Ovim prostorom nastojimo ljudima dati do znanja kako i Hrvatska ima kvalitetan, dobar namještaj koji nije skup, kazao je.

Foto: Fabula

Najskuplje iz ponude su naravno kuhinje, a najskuplji proizvod masivni je stol Miami od 8 tisuća kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije