Odlična ideja

Shopping vodič: 8 super cool polica za male interijere

Shutterstock
27.08.2020.
u 07:00

Zamjena tradicionalnih polica novim, cool modelima na stilski će način izložiti dekoracije u dnevnom boravku ili ručnike u kupaonici

Police za knjige namještaj su koji nudi preuređen izgled bez gnjavaže oko gradnje, navodi home-designing.com.

Zamjena tradicionalnih polica novim, cool modelima na stilski će način izložiti dekoracije u dnevnom boravku ili ručnike u kupaonici. Svestrani dizajn polica za knjige idealno je rješenje za brojne prostorije, a njihov otvoren dizajn neće zagušiti ukupan interijer doma.

S policama koje se smanjuju kako idu prema gore, stvorit ćete savršen prostor za sve što želite izložiti. Birajte između bijele, prirodne smeđe ili boje espressa ili pak dodajte one police s hrabrim detaljima u zlatnoj boji.

Uska baza ovih polica pogodna je za prostorije različitih dimenzija, a neće zakrčiti ni uske hodnike ni male prostorije. U ponudi su i zidne police kojima ćete uštedjeti na podnom prostoru.

1/10

Bilo da se radi o policama u izgledu neobrađena drva ili o policama čistih linija, nudimo vam pregled ponude polica u dizajnu ljestvi koje možete nabaviti na našem tržištu.

Foto: Emmezeta, 299,99 kn

 

Foto: Emmezeta, 299,99 kn

Foto: JYSK, 185 kn

 

Foto: Moemax, 449 kn
Foto: Moemax, 649 kn

Foto: Vivre.hr, 826 kn

Foto: Vivre.hr, 1509 kn

Foto: IKEA, 899 kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije