radost ukrašavanja

Šest genijalnih dnevnih boravaka u božićnom ruhu

Emmezeta
17.11.2020.
u 06:52

Ako volite minimalizam probajte ove godine s jednim genijalnim trendom - ukrasnim granama!

Želite krenuti s ukrašavanjem doma, ali niste sigurni koji stil bi ove godine bio idealan za vaš dom? Ne brinite, Emmezeta se ove godine pobrinula za genijalne ukrase neovisno o tome koji stil preferirate, a mi smo odabrali čak šest ideja za uređenje doma u blagdanskom ruhu!

Bijeli Božić

Foto: Emmezeta

Za one koji vole biti posebni i njeguju profinjenu estetiku, odličan izbor su bijeli i srebrni detalji koji djeluju vrlo sofisticirano i čak i u maloj dozi daju prostoru svečanu i elegantnu atmosferu. Naravno, Božić je vrijeme pretjerivanja pa se nemojte bojati mnoštva detalja!

Pomaknuta klasika

Foto: Emmezeta

Volite li Božić u zeleno-crvenim tonovima koje su klasičan izbor, nećete pogriješiti. Slobodno dodajte još pokoji detalj u boji i zlatne akcente kako biste postigli svečani karakter.

Trendy detalji

Foto: Emmezeta

Orašar je i ove godine jedan od najtraženijih ukrasa - stvorite svoju blagdansku bajku uz ove omiljene likove.

Roza je hit

Foto: Emmezeta

Volite li biti drukčiji od drugih s ovom kombinacijom bit ćete oduševljeni. Kombinirajte roze detalje s decentnijim bijelim i srebrnim detaljima, a za one hrabrije tu je i kombinacija s drugim bojama.

Neutralni tonovi

Foto: Emmezeta

Postići svečanu atmosferu moguće je i bez pretjerivanja i za blagdane karakterističnog blještavila. Neutralne nijanse jako vole kombinacije sa zelenom!

Minimalizam

Foto: Emmezeta

Ako volite minimalizam probajte ove godine s jednim genijalnim trendom - ukrasnim granama! Izgledat će vrlo profinjeno i decentno, a cijelu atmosferu zaokružite romatičnim svijećama.

Komentara 2

AN
anthropos
09:00 17.11.2020.

Da, gdje su jaslice?

BO
boris
08:55 17.11.2020.

gdje su jaslice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije