Hit mjesto

Sendviči s čvarcima i zdrave salate za svaku torbu

promo
Foto: Promo
29.11.2016.
u 08:00

Na zagrebačkom Britancu, u novootvorenoj Kroštuli, možete uživati u okusima zavičaja bez grižnje savjesti

Gastroponuda praćena zanimljivim interijerima uvijek i iznova izmami nam osmijeh, posebice ako je riječ o domaćim proizvodima. Upravo takav primjer dočekao nas je ovih dana na šarmantnom zagrebačkom Britanskom trgu. Novootvorena “Kroštula” pravi je mali predvodnik svjetskog trenda u prehrambenoj industriji.

Neodoljiv dizajn

Nalazi se u sklopu “Košare&Kašete”. Na radost brojnih Zagrepčana i gostiju grada predstavljaju i nude prave zagrebačke delicije. Sendviči od čvaraka, zagrebačkog sira i vrhnja s obližnjih OPG-ova zasigurno će vrlo brzo postati hit među ljubiteljima dobre, domaće hrane izbalansiranih nutritivnih vrijednosti.

Foto: Promo

Užurbani svakodnevni tempo, nedostatak vremena za kvalitetnu pripremu hrane za vrijeme radnog vremena ili pak na fakultetu i školi, ostavlja nam malo vremena za konzumaciju cjelovitih i redovnih obroka. Upravo “Kroštula” prati svjetske trendove i ne ostavlja nam prostora za izlike da ne stižemo, sada imamo mogućnost hraniti se pravilno. Nekoliko vrsta zdravih salata od sada se u staklenkama nudi u novoj “Kroštuli” na Britancu. Izvrstan jednostavan obrok za odličnu, uravnoteženu i raznovrsnu prehranu za koji uvijek možete pronaći vremena na radnom mjestu ili pak u gradskoj gužvi. Salate su spremljene u staklenkama, jednako onako kako su nekad naše bake pripremale zimnicu. Vrlo ih je lako i praktično nositi u torbi jer ne zauzimaju puno mjesta i možete biti sigurni da su dobro zatvorene.

Foto: Promo

“Kroštuline” salate imaju adekvatnu konzistenciju i teksturu, a ovisno o odabranom začinu, okus konačnog proizvoda prepušta se vlastitim nepcima. Uz njih tu su Katin kruh bez glutena, sendviči sa salamom od divljači ili drniškim pršutom. Želja “Kroštule” je spojiti tzv. “functional” i “comfort food”, a obroci su konkretni bilo da je riječ o doručku, ručku ili večeri. I što je najvažnije, pa stoga valja stalno naglašavati, riječ je i o “to go” proizvodima u jednostavnoj ambalaži koji predstavljaju cjelovit obrok.

Jednostavno i funkcionalno

Kada govorimo o interijeru, on je krajnje jednostavan, s dominacijom prirodnih materijala koji omogućuju dominaciju gastronomskih kombinacija. Što znači da interijerom dominiraju boja drveta svjetlijih tonova čime se prostor vizualno otvara i pri tome djeluje posve nenametljivo. Prati, dakako, cijelu filozofiju brenda pa se i pri uređenju vodilo računa da je sve jednostavno i prije svega praktično. Ukratko, nanese li vas put u središte Zagreba, svakako posjetite ovu oazu zdrave domaće hrane i bez grižnje savjesti uživajte u omiljenim delicijama ili ih ponesite kući i servirajte članovima obitelji ili gostima!

Foto: Promo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije