top-lista

Sedam noviteta kojima predviđamo kultni status u interijerima

BoConcept
31.01.2023.
u 10:00

BoConcept širom svijeta poznat je po vrhunskim materijalima i po vrhunskom dizajnu, a pri stvaranju ovih novih komada ljestvicu su podigli još više vodeći računa o održivosti pri njihovoj proizvodnji

Za sve ljubitelje skandinavskog dizajna dobra vijest stiže iz danskog BoConcepta. Naime, nedavno su proslaili 70. rođendan, a potom su predstavili sedam komada namještaja kojima, bez lažne skromnosti, predviđamo dosezanje kultnog statusa.

Foto: BoConcept

BoConcept širom svijeta poznat je po vrhunskim materijalima i po vrhunskom dizajnu, a pri stvaranju ovih novih komada ljestvicu su podigli još više vodeći računa o održivosti pri njihovoj proizvodnji. No, krenimo redom, ovo su buduće glavne zvijezde interijera:

Foto: BoConcept

Berne sofa

Dobro definirani oblici i meke krivulje kombiniraju se u sofi Berne. Dizajniran potpisuje slavni dizajner Henrik Pedersen. Karakterizira je lagan, elegantan dizajn koji izvrsno izgleda iz svakog kuta.

Foto: BoConcept

Princenton fotelja

Moderna elegancija susreće učahurenu udobnost u ovom dizajnu savršenih proporcija koji se izdvaja iz gomile. Dizajnirao ju je Morten Georgsen koji je poznat po svojoj predanosti funkcionalnoj ljepoti.

Foto: BoConcept

Madrid klub-stolić

Čiste linije i okrugli oblici spojeni su u pomoćnom stoliću Madrid. Aerodinamičan dizajn s vizualnom mekoćom, otvara svaki prostor, čineći ga lakim za kombiniranje s postojećim dekorom.

Foto: BoConcept

Lund komoda

Ovo je moderna interpretacija klasične komode. Dizajnirana s elegantnim tankim okvirom, cjevastim nogama, hrastovim policama i staklenim oblogama, poziva vas da pokažete svoj stil.

Foto: BoConcept

Hauge blagovaonski stol

Drveni detalji naglašavaju dansko dizajnersko nasljeđe i umijeće u blagovaonskom stolu Hauge. Zajedno s dodatnim produžnim krilom za zabavu, ovaj prekrasno uravnotežen dizajn savršeno se slaže s blagovaonskom stolcima.

Foto: BoConcept

Hamilon stolac

Blagovaonski stolac Hamilton sveobuhvatnog je dizajna i nudi cjelodnevnu udobnost sjedenja. Svestran koliko i bezvremenski, dostupan je s dvije različite baze: tankim, cjevastim metalnim nogama za moderan izgled i okretnom bazom za pametnu fleksibilnost.

Foto: BoConcept

Kingston radni stol

Ljepota i funkcija spajaju se u radnom stolu Kingston. Lagan, nordijski izraz koji zrači mekoćom, dizajniran je sa suptilnom integriranom ladicom za pohranjivanje svakodnevnih uredskih potrepština.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije