novo na policama

Samsung Galaxy Note9 stiže na hrvatsko tržište

10.08.2018.
u 12:10

Njegove moćne karakteristike su: baterija koja traje cijeli dan, više mjesta za pohranu najdražih fotografija, video zapisa i aplikacija, veća brzina i snaga te premium kamera – najpametnija do sada

Samsung je predstavio najnoviji dodatak svojoj vrhunskoj Note seriji – Samsung Galaxy Note9. Note serija oduvijek je uključivala posljednje inovacije tvrtke, a Galaxy Note9 temelji se na nasljeđu premium pametnih telefona.

Galaxy Note9 pruža vrhunsku izvedbu uz novu S Pen olovku, koju po prvi puta možete povezivati s drugim uređajima, te Samsungovu najpametniju kameru do sada. Galaxy Note9 dizajniran je prema željama i potrebama korisnika te im pruža visoku razinu snage i inteligencije. Korisnici žele maksimalno iskoristiti prednosti svojih Note uređaja, a Galaxy Note9 je jedini pametni telefon koji u potpunosti može držati korak s njihovim užurbanim stilom života.

Njegove moćne karakteristike su: baterija koja traje cijeli dan, više mjesta za pohranu najdražih fotografija, video zapisa i aplikacija, veća brzina i snaga te premium kamera – najpametnija do sada.

Galaxy Note9 bit će dostupan na hrvatskom tržištu od 24. kolovoza, u ponoćno crnoj i ljubičastoj boji, kao i novoj oceansko plavoj boji s jedinstvenom žutom S Pen olovkom, u ponudi operatora i partnera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije