LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Samsung Electronics ponovno dobio povjerenje Kraljevske obitelji

Tradicija odabira dobavljača seže još od 15. stoljeća, dok trenutne dobavljače bira Kraljevska kuća
09. svibnja 2022. u 10:38 0 komentara 13 prikaza

Tvrtka Samsung Electronics UK ponovno je dobila povjerenje Kraljevske kuće kao jedan od dobavljača potrošačke elektronike te sada osigurava još širi raspon uređaja.

Već prepoznat među kraljevskom obitelji, Samsung je ponosan što još od 2012. godine pruža tehnološka rješenja visoke kvalitete za Kraljevsku kuću kao oblik suradnje koji se obnavlja na godišnjoj razini, a ponovno obnavljanje ove suradnje stavlja tvrtku uz bok svjetski priznatim tvrtkama.

 | Autor :

“Obnavljanje ugovora s Kraljevskom kućom je čast i služi kao dokaz kvalitete naših proizvoda i usluga. Ponosni smo što ćemo ojačati naš odnos s Kraljevskom kućom, posebno jer je ovo godina obilježavanja 70. obljetnice stupanja na dužnost Njezina Veličanstva Kraljice”, izjavio je Brian Ford, potpredsjednik korisničkog iskustva u Samsung UK & Ireland.

Tradicija odabira dobavljača seže još od 15. stoljeća, dok trenutne dobavljače bira Kraljevska kuća. Tvrtka Samsung ponosna je što je dobila ovo suvereno priznanje Kraljevskog dobavljača i ne podcjenjuje značaj istoga.

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.