Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Samo sutra potražite ljetno izdanje magazina Living

Bilo da tragate za divnim interijerima, inspiracijom za uređenje doma, dobrim savjetima kojima ćete se kvalitetno zatititi od sunca ili pak vrtalrske i kulinarske tajne - imamo sve
03. kolovoza 2018. u 08:30 0 komentara 215 prikaza
Foto: Žarko Bašić/PIXELL

Sutra je prva subota u mjesecu, što je, kao što već znate, termin u kojem magazin Living, uz Večernji list, dolazi na kioske.

 | Autor :

A ovaj kolovoški broj pravi je biser. Bilo da tragate za divnim interijerima, inspiracijom za uređenje doma, dobrim savjetima kojima ćete se kvalitetno zatititi od sunca ili pak vrtalrske i kulinarske tajne - imamo sve.

 | Autor : Žarko Bašić/PIXELL Foto: Žarko Bašić/PIXELL

Uz to, dakako, a bez da vam otkrijemo previše, donosimo i priče s domaćim dizajerima, vodimo vas u svijet biljaka koje vole vrućinu i donosimo vam najbolje recepte za laganu ljetnu prehranu.

 | Autor : Shutterestock Foto: Shutterestock

Naravno, zavirili smo i neka noovootvrena totalno cool mjesta i upustili se u avanturu zvanu kamen u interijeru.

 | Autor : Shutterestock Foto: Shutterestock

Uz ovaj naš ljetni broj sigurno vam neće biti dosadno, posebno kad vidite dva senzacionalna doma u koje vas vodimo, a uređenje oba potpisuju poznate domaće dizajnerice - Iris Pinjuh Androšević i Mirjana Mikulec.

 | Autor :

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.