Ne propustite

Samo danas novi Living - ultimativni vodič za savršene blagdane

06.12.2019.
u 06:00

Dvije domaće kreativke su se pak potrudile i pripremile vam odlične uradi sam projekte. Cvjećarka Marija Ljubić u pet koraka objašnjava kako možete sami izraditi blagdanski aranžman, a Jana Blažević kako urediti blagdanski stol

Utimativni vodič za blagdane, tako bismo, bez lažne skromnosti mogli nazvati prosinačko izdanje magazina Living koji vas ove subote, 7.12. čeka na kisocima uz Večernji list.

 

I zaista, kako i priliči blagdanskom broju, pun je odličnih ideja za ukrašavanje doma, ali i savjeta stručnjaka, tu je i blagdanski meni i to na čak dva načina - kontinentalni i morski, zatim editorijal koji vam donosi četiri prijedloga za uređenje dnevnog boravka u blagdanskom ruhu te dva senzacionalna zagrebačka stana koja su okićena još krajem studenog kako bi blagdanska čarolija što duže trajala.

Dvije domaće kreativke su se pak potrudile i pripremile vam odlične uradi sam projekte. Cvjećarka Marija Ljubić u pet koraka objašnjava kako možete sami izraditi blagdanski aranžman, a Jana Blažević kako urediti blagdanski stol.

Maja Posavec odabrala je najljepše ukrase i dekoracije iz domaćih trgovina, tako da imamo sve potrebno za savršenu blagdansku priču i domu. Dakle, uzmite Living u ruke i uz našu pomoć isplanirajte najsavršeniji Božić!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije