na kioscima

Samo danas potražite najraskošnji broj magazina Living u godini

Zara Home
01.12.2018.
u 08:00

A kako vam ne bismo baš sve otkrili, reći ćemo samo da imamo najbolje ukrase iz domaćih trgovina, više od 100 ideja za stvaranje blagdnaskog uređaja, dva divna stana - jedan prostrani i jedan mali, ali oba prava stilska bombona

Priznajemo, jedva smo dočekli pokazati vam naše najraskošnije, najinspirativnije i najmlještavije izdanje, ono božićno, i zato vam ponosno danas predstavljamo novi, blagdanski broj magazina Living u kojem ćete pronaći sve, ali baš sve, da vaš dom zasja punim sjajem! Naravno, Living vas čeka uz Večernji list na svim kioscima.

A kako vam ne bismo baš sve otkrili, reći ćemo samo da imamo najbolje ukrase iz domaćih trgovina, više od 100 ideja za stvaranje blagdnaskog uređaja, dva divna stana - jedan prostrani i jedan mali, ali oba prava stilska bombona.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Donosimo vam sve o izboru božićnog drvca, o tome kako da božićnoj zvijezdi produžite život... Za sve vas koji ste čekali zadnji čas (ima nas!) s kupnjom adventskog vijenca - odabrali smo 10 najljepših.

Foto: Danijel Berković/PIXSELL

I kuhali smo za vas. U szradnji s restoranom Apetit osmisli smo recepte za nešto drukčiju blagdansku trpezu, povoljniju, ali nadahnutu tradicijom. Od samog čitanja počet će vam curit sline...

Foto: Žarko Bašić/PIXELL

Foto: Shutterstock

Dakako, skriva blagdanski broj još puno čarobnih priča, uvjerite se sami!

 

Komentara 1

WE
WendyPrice
12:11 01.12.2018.

Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>>>> www.Cash74.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije