samo sutra

Rujansko izdanje Livinga vodi vas u dva genijalna stana

shutterstock
04.09.2020.
u 06:52

Donosimo i ekskluzivni intervju s dizajnerima IKEA-e i LEGO-a koji su udružili snage i tržištu predstavili BYGLLEK prvi zajednički proizvod koji će se od 1. listopada moći kupiti i kod nas

Prije nego li smo stigli snaći, rujan je pokucao na vrata, a ove subote, prve u rujnu i posljednje prije početka škole, imamo najbolji recept za podizanje raspoloženja - novi broj magazina Living koji vas čeka na svim kioscima uz Večernji list.

U rujanskom broju donosimo, naravno, ideje za uređenje sobe za školarce, ali i veliku priču o bezvremenskom stilu uređenja kojem su se okrenuli i vodeći dizajneri namještaja.

Foto: shutterstock

Tu su i dva senzacionalna interijera - stan s potpisom Mirjane Mikulec koji je uredila po željama zagrebačke obitelji i stan u Samoboru koji je nakon temeljite adaptacije pod stručnom palicom biroa Cigla Arhitektura zasjao punim sjajem.

Dakako, bavimo se i vrtom, u kojem u rujnu ima puno posla, ali i puno plodova koje možete odmah spravljati u kuhinji uz recepte koje vam predlažemo.

Foto: shutterstock

Donosimo i ekskluzivni intervju s dizajnerima IKEA-e i LEGO-a koji su udružili snage i tržištu predstavili BYGLLEK prvi zajednički proizvod koji će se od 1. listopada moći kupiti i kod nas.

Naravno, snimili smo i sjajan editorijal koji pokazuje kako jesenske trendove ukomponirati u svoj dom. Imamo naravno i više od 300 ideja za uređenje doma, svakako bacite oko! Do čitanja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije