MADE IN SLOVENIJA

Polica koja se okreće za 360 stupnjeva i može biti što god želite

rotirajući CD stalak
Foto: Privatni album
1/11
18.01.2020.
u 06:52

Mladi slovenski dizajner Luka Pirnat osmislio je prototip zanimljive, ali jednostavne police koja nudi bezbroj mogućnosti i kombinacija

U fokusu mladog slovenskog industrijskog i produkt dizajnera Luke Pirnera je istraživanje novih dizajnerskih mogućnosti koje nude svakodnevni, uporabni predmeti. U njegovim radovima, kako sam kaže, ogleda se jednostavnost, funkcionalnost i prije svega uvažavanje prirode i ljepote.

Najnoviji plod njegova kreativnog istraživanja je '360', inovativna višenamjenska rotirajuća polica koja ima različite funkcije koje vlasnici tek sami trebaju otkriti. Jednostavno ju pomoću metalnog vijka monitrate na zid i okrećete za 360 stupnjeva.

Foto: Robert Demo

Podešavajući njezin položaj kako želite i to pod bilo kojim kutem, policu možete koristiti za odlaganje CD-ova, knjiga, Ipada, novina, posuđa i svega što vam padne na pamer te staviti u bilo koju prostoriju u stanu - od hodnika, preko kuhinje pa sve do spavaće sobe.

Foto: Robert Demo

Također su se vrlo dekorativnima i funkcionalnima pokazale u uredima i čekaonicama. Napravljene su od visokokvalitetne čvrste bukve i dolaze u četiri boje te ih možete kombinirati kako želite.

- S njom ne možete pogriješiti jer se u sve uklapa - kaže mladi dizajner koji je svoju policu uključio u Kickstarter kampanju kako bi se namakla sredstva za serijsku proizvodnju.

Foto: Robert Demo

>>Ovo je polica na kojoj knjige izgledaju kao da lebde

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije