Povodom Dana zaljubljenih

Romantično Valentinovo u kuhinji

promo
Foto: Promo
07.02.2017.
u 07:15

Romantično ozračje veljače, mjeseca zaljubljenih, stiglo je i u trgovinu Bella Forma.

Pripremanje hrane za naše najdraže uvijek je poseban užitak. Kuhinja je vrlo važno mjesto u našim domovima u kojoj se isprepliću sklad i harmonija te ljepota okusa i mirisa. Renomirana trgovina Bella Forma svojim asortimanom proizvoda nudi kvalitetu, funkcionalnost i dizajn na jednom mjestu, ovoga je Valentinova pripremila posebne popuste na crvene proizvode iz svoga asortimana kako bi vam ovogodišnji dan zaljubljenih bio još romantičniji.

Foto: Promo

Iznenadite svog partnera i za Valentinovo zajedno pripremite vašu romantičnu večeru. Kako biste si olakšali pripremu i kuhanje, na policama trgovine Bella Forma pronaći ćete proizvode poznatih svjetskih brandova KitchenAid i Chasseur. Zajedničko kuhanje zasigurno će razveseliti i vas i vašeg partnera, a možda postane i svakodnevni ritual.

Foto: Promo

Vašu romantičnu večeru oplemenit će i Alessi proizvodi dostupni u trgovini Bella Forma. Kako biste uživali u vinu ili pjenušcu, rashladite ga u Alessi posudi za vino, a tu su i maštovito dizajnirani otvarači za butelje. Ako ovoga Valentinova vašu voljenu osobu želite razveseliti kolačem ili tortom, poznati njemački brand Kaiser nudi veliki izbor visoko kvalitetnih proizvoda za pripremu i pečenje kolača. Pripremanje slastica uz Kaiser bit će pravo zadovoljstvo.

Foto: Promo

Za poseban romantični ugođaj i trenutke opuštanja, topli čaj u ugodnoj atmosferi vašeg doma idealan je za čarobne trenutke sreće. Trgovina Bella Forma, nudi bogati asortiman Bredemeijer čajnika koje odlikuje poseban dizajn i visoka kvaliteta, a udomaćen je među ljubiteljima čaja diljem svijeta. Kako bi doživljaj bio potpun tu su i Dunoon engleske šalice, izrađene od najfinijeg Premium Bone porculana. Označeni proizvodi poznatih svjetskih brandova KitchenAid, Alessi, Dunoon, Kaiser i Bredmeijer sniženi su 10% i više, a proizvodi poznatog francuskog proizvođača posuđa od lijevanog željeza Chasseur sniženi su 20% od 10. do 15. veljače 2017.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije