Od A do Ž

Rider - jedinstveni koncept lifestylea

11.06.2018.
u 12:23

Rider je brend napravljen za Lifeaholičare – ljubitelje života. Biti Lifeaholic je novi pokret koji se odnosi na nove generacije koji pronalaze sreću i užitak u svemu i pri svakom koraku koji naprave. Život u kome sami stvaraju svoja pravila i žive svoja iskustva punim plućima.

Rider je brend ljetne obuće namenjen svima onima koji žive opušten život bez stega i predrasuda. Namenjen slobodi duha ali i koraka, brend koji otvara put urbane i ulične mode s osvrtom na sport i rekreaciju. Brend koji pruža i udobnost i trajnost, ali i podršku u svim ljetnim avanturama.

Nova Rider kolekcija za 2018. godinu spaja momente zabave, posla, sporta i opuštenih trenutaka. Podijeljena je u tri djela, gdje je svaki nastao na novoj inspiraciji.

I ove sezone Rider je sponzor Hrvatske vaterpolo reprezentacije te je otišao korak dalje i izbacio limitiranu seriju poznatih japanki u suradnji sa vaterpolo savezom. Model pod nazivom Rider R1 Legend inspiriran je nacionalnim motivima te motivima vaterpola, a nastao u čast ovom slavnom trofejnom sportu koji iz godine u godinu niže uspjehe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije