Novo

Reebok Forever Floatride Energy predstavnik nove generacije trkačkih tenisica

20.03.2019.
u 13:04

Elegantne i modernog izgleda, sadrže Reebokovu najnoviju Floatride Energy pjenu koja čini središnji dio džona

Lansiran od strane svjetski poznatog fitness i lifestyle brenda Reebok, Forever Floatride Energy predstavnik je nove generacije trkačkih tenisica po najpristupačnijoj cijeni do sada. Elegantne i modernog izgleda, sadrže Reebokovu najnoviju Floatride Energy pjenu koja čini središnji dio džona. Kombinacija lagane pjene i prozračnog mrežastog gornjeg dijela svakom će trkaču pružiti savršen balans između fleksibilnosti, udobnosti i responzivnosti.

“Svojim performansama Reebok Forever Floatride Energy najavljuje posve novu generaciju tenisica za sve atletičare diljem svijeta", rekao je Scott Daley, generalni direktor Running proizvoda u Reeboku te dodaje: "Ovaj proizvod novi je korak u evoluciji Reeboka, a s novom povratnom energijom i pristupačnom cijenom svim trkačima omogućit će potpuno novi doživljaj."

Reebok Floatride Energy dostupne su u Reebok FitZone u Arena Centru te maloprodajnoj mreži Reebok partnera po cijeni od 749,00 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije