mali balkon

Razmišljate o uređenju vanjskog prostora? Ovaj preslatki balkončić odlična je inspiracija

IKEA
20.03.2023.
u 14:28

Ako imate balkon koji ima zid umjesto ograde, poigrajte se zanimljivim uzorcima, posebno popularan je onaj koji imitira ciglu, ili odaberite neku boju koja će unijeti živost u vanjski prostor

S dolaskom proljeća sunce nas mami da počnemo intenzivno razmišljati o uređenju vanjskog prostora. Ako imate mali balkon koji vapi za uređenjem imamo sjajnu ideju, odnosno ispiraciju, koju je lako provesti u djelo. Ako od svog balkona želite stvoriti idilični kutak u kojem ima mjesta za sve posegnite za drvenim namještajem sa zelenilom, a ujedno ima i mjesta za sušenje rublja ili za dječju igru.

Foto: IKEA

Možda se na prvu čini komplicirano, ali ovakav balkon zapravo je lako urediti. Sve što vam treba drvene su podne obloge koje je lako složiti i postaviti (IKEA, metar kvadrati košta 26 eura) te dodati sklopivi drveni namještaj koji je lako pohraniti kad se ne koristiti. Cijelu priču zaokružite lisnatim biljakma koja štite od neželjenih pogleda i unose osjećaj prirode u dom.

Foto: IKEA

Ako imate balkon koji ima zid umjesto ograde, poigrajte se zanimljivim uzorcima, posebno popularan je onaj koji imitira ciglu, ili odaberite neku boju koja će unijeti živost u vanjski prostor.

Foto: IKEA

Da bi mali balkoni bili funkcionalni i prostor maksimalno iskorišten važno je voditi računa od dimenzijama namještaja. Birajte manje komade koji su sklopivi ili multifunkcionalni.

Foto: IKEA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije