zvijezda blagdana

Razmišljate o ukrašavanju blagdanskog stola? Imamo stvarno sjajne ideje!

Zara Home
24.12.2022.
u 06:12

Postoji puno načina i ideja na koji se može urediti blagdanski stol, no bitno je držati se osnovnog pravila, a to je da stol bude stilski usklađen s božićnim drvcem i drugim dekoracijama u domu

Vrijeme je i za promišljenje o uređenju blagdanskog stola. Ove sezone uređenje svečanog stola postaje posebni doživljaj.

Foto: IKEA

Postoji puno načina i ideja na koji se može urediti blagdanski stol, no bitno je držati se osnovnog pravila, a to je da stol bude stilski usklađen s božićnim drvcem i drugim dekoracijama u domu. Blagdani su vrijeme kada je prilika koristiti najljepše čaše, tanjure i pribor za jelo koje čuvamo za posebne prigode.

Foto: H&M Home

Uvijek je dobro u svome domu imati klasične bijele tanjure sa zlatnim ili srebrnim obrubom. Jednostavni su, elegantni i lijepi te odgovaraju u bilo kojoj prigodi, pogotovo u vrijeme blagdana.

Foto: Zara Home

Jednostavno i efektno, klasično uređenje doma za vrijeme blagdana djelovat će posebno svečano, prije svega zahvaljujući blagdanskim tekstilima, prirodnim dekoracijama i elegantnim svijećama.

Foto: H&M Home

Jednostavni moderni interijeri u vrijeme blagdana izgledat će profinjeno dodate li im jednostavno posuđe atraktivnog dizajna, zanimljive tekstile, pokoji apstarktni ukras i čaše koje oduešvljavaju neočekivanim dizajnom. 

Foto: Emmezeta

Drveni detalji podcrtani svečanim bijelim raskošnim stolnjakom, zanimljivim dekoracijama i najfinijim posuđem i priborom za jelo najbliže su idealnoj postavi svečanog stola. Da biste to postigli potrudite se oko biranih detalja, a sve zaokružite raskošnim svijećnjakom, svijećama i blagdanskim aranžamanom.

Foto: IKEA

Savjet za kraj

Na sredinu stola postavite adventni vijenac od prirodnih zelenih grančica ukrašen zlatnim i (ili) crvenim kuglicama. A za što svečaniji dojam nemojte štediti svijeće. Što više upaljenih svijeća na stolu, to je atmosfera svečanija. Jedino na što trebate misliti jest da ostavite slobodnog mjesta na stolu za hranu koje u ovakvoj prigodi ima podosta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije