sjajna prilika

Rasprodaja koja se ne propušta: Domaći dizajnerski namještaj snižen do 70 posto

prostoria
arhiva
25.06.2021.
u 07:00

Prostoria organizira 28. lipnja veliku tvorničku rasporodaju na kojoj će se naći neki od najpopularnijih komada s njihovim potpisom

Domaći brend Prostoria u ponedjeljak 28. lipnja, u svom outletu u sklopu tvornice u Sv. Križ Začretju, kreće s velikom tvorničkom rasprodajom namještaja i detalja za dom.

Foto: Vanja Solin

Cijene će biti 20 do 70 posto niže, a na popustu će se naći brojni dizajnerski hitovi s potpisom ovog poznatog brenda. Rasprodaja će trajati do 10. srpnja, na lokaciji Pustodol Začretski 19G, a radno vrijeme je od 10-19 sati, subotom od 9-15 sati. Izaberite svoje najdraže primjerke namještaja iz Prostorije po nikad povoljnijim cijenama.

Foto: arhiva

Prostoria je nedavno, u prostoru tvornice, predstavila izložbu Revisiting Factory. Povod izložbi je bio je dvostruki – osvojene čak 3 German Brand Awards 2021, među kojima se ističe German Brand Award Winner 2021 u kategoriji Excellent Brands - Interior & Living. Ova se nagrada dodjeljuje za izvrsni brend menadžment tvrtkama koje predvode u svojim tržišnim nišama te su aktivne na internacionalnom tržištu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije