Mikrofon ili kuhača

Ekipi Soundseta još jedna pobjeda u Mieleovu kulinarskom dvoboju

miele
Foto: Goran Prpić/Pixell
22.03.2016.
u 12:10

Kulinarski dvoboj “Mikrofon ili kuhača” donio je treću pobjedu ekipi Soundset radija, a prevagu je donio desert njihove slušateljice koja je bila u njihovu tim

Kulinarski dvoboj petkom “Mikrofon ili kuhača”, između ekipe Soundset radija i Mielea prošlog je tjedna završio trećom pobjedom jakih radijskih snaga.

Tema kulinarskog dvoboja bilo je “lagano i proljetno”. Nikola Galina i Daniel Bilić s radija te slušateljica Nuša Žunec, koja je bila dio radijske ekipe, pripremali su pačja prsa na kremi s julienne tikvicama i pjenom od naranče te zanimljiv desert - mascarpone kremu i crumble s džemom od suhih smokava i naranče.

Ekipa brenda Miele, predvođena chefom Sašom Polojcem te Matkom Raosom i Josipom Granić, za ovaj kuharski dvoboj odabrala je svinjski lungić obložen slaninom i rižotom te bijeli suffle na posteljici od šumskog voća.

Žiri u sastavu Željka Veverec, Martina Fruk-Bartol i Stanko Bondža pažljivo je procjenjivao kuharsko umijeće i način serviranja pripremljenog jela, ali je prevagu donio lagani, osvježavajući desert koji je pripremila Nuša Žunec, članica radijske ekipe. Nuša, buduća odvjetnica, redovita je slušateljica Soundset radija, a posebno ju je razveselila i prekrasna nagrada – Miele usisavač te vaučer s pozivnicom za Miele kuharsku radionicu za dvoje. Otkrila je kako je kako je kuhanje njezin način opuštanja.

>> Nikad raznolikija ponuda zdravih domaćih namirnica na City placu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije