Domaći dizajn

Prvi pop up Deez Produkta u zagrebačkoj Areni

19.11.2018.
u 10:36

Gotovo cijeli asortiman Deez-a moći će se pogledati i kupiti u Areni do 01. siječnja 2019., a na samom pop up store-u predstavit će se i neki potpuno novi proizvodi

Domaći dizajnerski brend minimalističke estetike i urbanog dizajna Deez produkt, otvorio je svoje prvo prodajno mjesto – pop up store u Arena centru.

Gotovo cijeli asortiman Deez-a moći će se pogledati i kupiti u Areni do 01. siječnja 2019., a na samom pop up store-u predstavit će se i neki potpuno novi proizvodi.

Ljubitelji dizajna i interijera tako će uživo moći vidjeti namještaj i manje komade za dom ovih talentiranih dizajnerica, čiji proizvodi iz dana u dan oduševljavaju sve veći broj poklonika.

 

Komentara 1

HI
HildaRaney
12:20 19.11.2018.

Napravit ću 86 dolara za sat od kuće. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjećam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije