LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Prva dizajnerska suradnja - Jonathan Adler za H&M Home

Bijeg od minimalizma i žive boje ono je po čemu je prepoznaljiv poznati dizajner Jonathan Adler, a svojim je pečatom obilježio i novu H&M Home kolekciju
01. studenoga 2019. u 07:00 0 komentara 1920 prikaza
Foto: jonathanadler.com

Suradnja svjetski poznatog dizajnera interijera Jonathana Adlera i H&M Home, podružnice za prodaju kućanskog asortimana, proizvode svoje kolekcije predstavit će 14. studenog. Nastavlja tako H&M uspješne suradnje s poznatim dizajnerima koje je započeo u modnim kolekcijama još s Karlom Lagerfeldom.

 | Autor : jonathanadler.com Foto: jonathanadler.com

Prva dizajnerska suradnja ovog brenda vrvit će uzorcima i odvažnim proizvodima, a sadržavat će proizvode od vaza i šalica do svijeća i jastuka, stoji na stranici H&M Home

Vođena fokusom dizajnera da je za dizajniranje doma najvažnije kreirati onaj koji vas čini sretnim, i ova se kolekcija oslanja na najvažniju prostoriju takvog doma, dnevni boravak. 

Tako će ključni komadi kolekcije biti lakirane kutije i pepeljare u različitim geomterijskim oblicima kao i vaze i svjećnjaci s likovima žene i muškarca u crnoj i zlatnoj boji na bijeloj keramici. Dakako tu je i božićni favorit, vunena deka koja će imati umetnute riječi "zločest" i "dobar".

Prvom suradnjom želimo istaknuti osobni utjecaj vlasnika doma na dizajn, a tko bi bio bolji izbor od Jonathana Adlera i njegove energije i odstupanja od pravila koji si se odlično uklopili u kolekciju. Štoviše, svi komadi kolekcije zrače upravo njegovim životnim stilom i ova je kolekcija stoga odličan uvid u život Jonathana Adlera, kazala je Evelina Kravaev Söderberg, kreativna direktorica H&M HOME-a. 

"Vjerujemo da se boje nikada ne sukobljavaju isto kao što vjerujemo da je minimalizam katastrofalan i iz tog razloga ne stvaramo proizvode oko kojih se vaši nasljednici jednog dana neće prepirati", kazao je Jonathan Adler. 

Naposljetku, nadam se da će kupci uživati u H&M Home kolekciji jednako kao što sam ja uživao dizajnirajući je te da sam ovom suradnjom postao počasni Šveđanin, kazao je. 

 

 

 

hit mjesto Vjetrenjača iz 18. stoljeća danas je najtraženiji apartman na Hvaru
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.