Inozemni uspjeh

Prostorijin prepoznatljiv štand oduševio ljubitelje dizajna

prostoria sajmovi proizvodi
Foto: Prostoria
1/11
01.02.2016.
u 10:06

Poznati brend koji okuplja talentirane domaće dizajnere izlagao je u siječnju na uglednim sajmovima IMM Cologne i Maison&Objet

Prostoria, poznati i višestruko nagrađivani domaći brend koji pod svojim okriljem okuplja ponajbolji hrvatski produkt dizajn, poslovnu godinu 2016. započela je i više nego aktivno, izlažući svoje proizvode na dva prestižna međunarodna sajma namještaja i dizajna – Maison&Objet u Parizu te IMM Cologne u Kölnu.

Na oba sajma Prostoria je izlagala već dva puta, a s ovog drugog prošle godine vratila se s nagradom “Interior Innovation Award”. Uz dosad poznate primjerke iz svojih kolekcija na sajmovima u Francuskoj i Njemačkoj održanima u siječnju, predstavili su uz poznate kolekcije i dva nova modela – sofu Convert i barski stolac Strain koji je rezultat suradnje s dizajnerom Simonom Morasijem Piperčićem.

Foto: Prostoria
Veliku pažnju izazvali su i Oblique metalni naslonjači i Monk klub stolići

Usto, kako su nam rekli u Prostoriji, izložili su i stolac Oblique s metalnim postoljem i drvenim rukonaslonom. Njihov prepoznatljiv koncept štanda koji simbolizira i dočarava slogan “Every room has a story” nastavljen je i ove godine.

- Organizacija je na oba sajma, kao i uvijek, bila vrlo profesionalna, to je već dio njihove tradicije, što nam je pomoglo da svoje radove predstavimo što bolje, na svoj specifičan način. A to je rezultiralo velikim interesom i nizom pohvala publike, što nam je i najbitnije – kažu u Prostoriji.

Foto: Prostoria
Prostoria je na sajmovima predstavila i modularnu sofu Convert te klub stolić Frame

>>Naši komadi bili su prava egzotika na sajmu u Kopenhagenu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije