Hrvatski dizajn

Prostoria predstavlja multifunkcionalan namještaj koji je oduševio tržište

prostoria
Foto: Promo fotografije
1/5
05.06.2014.
u 13:08

Mladi hrvatski brend Prostoria predstavio je kolekciju namještaja tijekom milanskog Salone Del Mobilea.

Njihova Revolve Sofa poznata je po tome što je 2012. osvojila prestižni Red Dot Award, a njezina posebnost krije se u tome što nema neudobnih metalnih okvira niti teških dijelova.

Foto: Promo fotografije

Revolve je napravljena od lagane, udobne i otporne pjene i napravljena je tako da se naslon rotira za 180 stupnjeva čime se pretvara u potpuno horizontalnu površinu za spavanje.

Foto: Promo fotografije

Nastavak ove kolekcije naslonjač je imena Up Lift koji dolazi i u obliku dvosjeda. Sastoji se od naslona i sjedala te nagnute baze, a pretvara se u ležaj sličnim principom poput Revolve Sofe.

Foto: Promo fotografije

Up Lift naslonjač i dvosjed dolaze u nekoliko različitih boja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije