Svjetska smotra

Prostoria i ove godine briljirala u Milanu

Prostoria
23.04.2018.
u 12:24

Uz Yak stolicu dizajnerskog studija Laufer&Keichel iz Berlina koja se već okitila brojnim nagradama, na sajmu su predstavili i novu sofu na razvlačenje, Fade

Na nedavno završenom Salone del Mobile u Milanu izlagao je rekordni broj izlagača iz Hrvatske, a među njima su, i ove godine na prestižnom sajmu svoj dizajn predstavljali kreativci iz tvrtke Prostoria. 

Foto: Prostoria

Uz Yak stolicu dizajnerskog studija Laufer&Keichel iz Berlina koja se već okitila brojnim nagradama,  na sajmu su predstavili i novu sofu na razvlačenje, Fade. Klasične tipologije, ali zanimljive forme.

Foto: Prostoria

Sofa će biti dostupna kao klasični trosjed ili u dvije veličine (2sjed i 2,5sjed) u varijanti s produženim dijelom. Dizajn sofe potpisuju Numen/ForUse.

Foto: Prostoria

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije