Proizvodi Philips TV & Sound osvojili su četiri Red Dot nagrade kao službeno priznanje za izniman europski dizajn

16.05.2023.
u 10:42

Već gotovo 70 godina nagrade Red Dot odaju priznanje tvrtkama koje žele istaknuti svoje proizvode i poslovanje kroz dizajn. Red Dot nagrade za dizajn dijele se u tri discipline: dizajn proizvoda, dizajn brenda i komunikacija, te dizajn koncepata

TP Vision uspješno je nastavio svoju politiku stavljanja izvanrednog europskog dizajna u fokus svakog TV i audio proizvoda marke Philips, a ta je politika još jednom dobila profesionalno priznanje najvišeg ranga osvajanjem četiri nagrade na ovogodišnjem izdanju Red Dot Product Design Awards u kategoriji nagrada za dizajn proizvoda.TP Vision se dugoročno posvetio pružanju korisnicima Philips TV i audio proizvoda potpuno najboljeg europskog dizajna, a to je naravno obveza koja uključuje izravno ulaganje u održavanje predanog dizajnerskog tima sa sjedištem u Amsterdamu.

Upravo su vizija i kreativnost dizajnerskog tima omogućili tvrtki da dobije stalne profesionalne pohvale uključujući četiri nagrade Red Dot i u 2023. godini kojima su okrunjeni proizvodi iz Philips TV i audio kategorije proizvoda.

Philips TV i audio proizvodi koji su u 2023. godini nagrađeni Red Dot nagradama su:

Philips Ambilight TV OLED+ 908

Philips Fidelio L4 slušalice

Philips Fidelio T2 TWS slušalice

Philips A5508 TWS slušalicePhilips Ambilight TV OLED+ 908 – Dizajnerska struka prepoznala je da će OLED+908 biti vodeći Philips Ambilight TV u 2023. godini, a OLED+ modeli jasno komuniciraju da posjeduju najbolju kvalitetu slike i zvuka. OLED+908 donosi diskretno, integrirano zvučno rješenje tvrtke Bowers & Wilkins, umotano u akustičnu vunenu tkaninu Kvadrat rađenu po mjeri. Aluminijsko središnje postolje s otvorenim okvirom pruža mogućnost zakretanja, a novi daljinski upravljač nudi pozadinsko osvjetljenje i kontekstnu upotrebu sekundarnih tipki za jednostavnije korisničko iskustvo. Philips Fidelio T2 TWS slušalice – Ime Fidelio garancija je istinskog vrhunskog audio proizvoda.

T2 bežične slušalice imaju jednostavan i prepoznatljiv geometrijski dizajn kojeg je tvrtka uspostavila za liniju Philips Fidelio, a ujedno su kompaktne slušalice s kućištem za punjenje. Kao što i priliči kategoriji vrhunskih proizvoda, slušalice imaju precizni keramički okvir s Muirhead održivom kožom, dok kućište za punjenje također sadrži Muirhead kožu, ali i ekstrudirani, anodizirani aluminij i gumenu podlogu za jednostavnu upotrebu.

Philips Fidelio L4 slušalice – Fidelio je već stekao reputaciju proizvoda vrhunskog zvuka, materijala i udobnosti. Slušalice L4 također njeguju jednostavan, geometrijski dizajn prepoznatljiv u Philips Fidelio premium segmentu proizvoda. Upotrebom eloksiranog aluminija za dizajn otvorenog okvira u kombinaciji s Murihead održivom kožom na remenu iznad glave, dizajneri su u modelu Fidelio L4 stvorili iznenađujuće lagane i kompaktne slušalice.

Philips A5508 True Wireless slušalice – Philips je zauzeo tron u segmentu namjenskog sportskog zvuka. A5508 uspješna je nadogradnja sve većeg asortimana sportskih nosivih proizvoda marke Philips. Nudeći True Wreless s iznimno kvalitetnim zvukom, ovaj proizvod je ujedno i lagan, vrlo kompaktan, prepoznatljiv i izdržljiv. Slušalice su otporne na znoj i vodu.

Već gotovo 70 godina nagrade Red Dot odaju priznanje tvrtkama koje žele istaknuti svoje proizvode i poslovanje kroz dizajn. Red Dot nagrade za dizajn dijele se u tri discipline: dizajn proizvoda, dizajn brenda i komunikacija, te dizajn koncepata, a s više od 20.000 prijava svake godine, Red Dot nagrade jedan su od najvećih i najprestižnijih dizajnerskih natjecanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije