Prije sezone grijanja

Pozovite svog dimnjačara u dom: cijena sigurnosti je od 100 do 200 kuna

dimnjačar
Foto: Thinkstock
18.08.2015.
u 16:00

Iako su dani topli i očekujemo i lijepu jesen valja se pripremiti za sezonu grijanja. Bez obzira koju vrstu grijanja koristite, prije ogrijevne sezone pozovite dimnjačara

Da bi se spriječile neuodne situacije tijekom sezone grijanja, iskoristite ovo vrijeme i pozovite dimnjačara da pregleda vaš dimnjak. Pregled dimnjaka znači manje brige, ali i sprečavanje neugodnih situacija koje mogu imati i neugodne posljedice. A to su najčešće orošavanje dimnjaka, neugodan miris, povrat dimnih plinova koji dovode do vlaženja glatkih površina u stanu ili požara u dimnjaku.

Dimnjačara treba pozvati i prije priključivanja novog trošila na korišteni ili novi dimnjak ili pri promjeni ložišta ili vrste goriva. Cijena dimnjačarskih usluga je između 100 i 200 kuna, ovisno o vrsti posla. Zovite samo ovlaštene dimnjačare, a sve informacije o "svom " dimnjačaru mogu se naći na servisnim web stranicama.

Izbjegavajte fušere, jer nesreću mogu izazvati i spajanje trošila na dimnjak, nestručna montaža i demontaža dimovodne cijevi, gradnja novih dimnjaka bez konzulatacije sa stručnim osobama...

>>Pripremite se za sezonu grijanja – evo kako uštedjeti novac!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije