VRHUNSKA KVALITETA

Pripremite se na vrijeme za najsretniji događaj u svojem životu

mondo dječja kolica
Foto: Promo fotografije
21.05.2015.
u 08:30

Akcija Monda za atraktivnu i kvalitetnu dječju opremu traje tjedan dana, a počinje 21. svibnja

Ako ste netom postali roditelji, a još niste kompletirali svu opremu koja vam je potrebna za prenošenje, prevoženje i sigurnost vašeg djeteta, imamo rješenje koje vam treba.

Ovaj tjedan iz ponude naše internetske trgovine Mondo.hr izdvajamo vrhunsku opremu za djecu, počevši od klokanica do autosjedalica, kolica pa do krevetića. Riječ je o artiklima vrhunskih svjetskih proizvođača koji garantiraju kvalitetu, dugotrajnost, čvrstoću i sigurnost, a usto su neodoljivo lijepog dizajna.

Kupnju možete obaviti u online trgovini kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili pozivom na našu besplatnu telefonsku liniju 0800 4468. Mondo obavlja isporuke diljem cijele Hrvatske u roku od tri dana.

Akcija traje tjedan dana, a počinje 21. svibnja. Ne propustite!

Foto: Promo fotografije
Peg Perego 3u1 komplet uključuje konstrukciju za kolica, sjedalo, košaru za bebe, autosjedalicu, torbu za kolica, navlaku za kišu i za noge (5703,99 kn)

Foto: Promo fotografije
Kiddy Guardian autosjedalica od 9 mjeseci pa do, okvirno, 12 godina. Jamstvo 2 godine. Ljetna navlaka gratis (1929,47 umjesto 2349,97 kn)

Foto: Promo fotografije
Putni krevetić prikladan za djecu od rođenja do treće godine/15 kg. Gornja kolijevka namijenjena djeci do oko 3 mjeseca/6,5 kg (999,99 umjesto 1299,99 kn)

Foto: Promo fotografije
Chico nosiljka svojom jednostavnošću prati rast djeteta pružajući mu udobnost i sigurnost. Idealna za korištenje od rođenja pa do 9 kg težine
(299,99 kn)

Foto: Promo fotografije
Peg Perego kolica imaju još i košaru za bebe te autosjedalicu, a uz njih dolaze i torba s podlogom za presvlačenje, navlaka za kišu... (4919,48)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije