Dobar dizajn

Prestižne nagrade Philipsovim televizorima

philips
Foto: Promo fotografije
1/3
25.04.2014.
u 15:00

Philips DesignLine i Philips Elevation osvojili su nagradu Red Dot za svoj izniman dizajn.

Philips DesignLine također je primio priznanje “Best of the Best” (Najbolje od najboljeg), što je glavna nagrada natjecanja samo za najbolje proizvode u kategorijama.

Foto: Promo fotografije

Stručni žiri bio je impresioniran nekonvencionalnim stilom DesignLine TV-a koji se stilom uklapa u moderne stambene prostore.

Foto: Promo fotografije

Philips Elevation TV oduševio je debljinom od samo 13,5 mm te kvalitetnim materijalima u kombinaciji s tehnologijom Ambilight koja stvara iluziju TV-a koji pluta u svjetlosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije