Potvrda kvalitete nečijeg posla svakako je kad se on širi na nove lokacije, a vrata svoje prve “podružnice” upravo je otvorila poznata zagrebačka slastičarnica Magnolia.
Malom, ali šarmantnom prostoru u Trakošćanskoj ulici vlasnica Jasmina Bagarić sada je pridružila puno prostraniji, ali jednako sladak lokal u Radničkoj ulici na broju 49. Uređenje ugodnog, svijetlog i prozračnog prostora potpisuje arhitektica Edita Geci koja je u njemu spojila sve ono što čini dobar interijer, ali i prepoznatljivu slastičarnicu.
Tako zid nasuprot ulaza krase ružičasto-bijele pruge koje su zaštitni znak matične lokacije slastičarnice, a ime Magnolia jednostavno je sugeriralo da dekori budu u stilu tog drveta. Stoga je svakako najimpresivnije osmišljen strop s kojeg visi cvijeće i grančice. Neobična je to i bogata instalacija koja privlači poglede i čini prostor prepoznatljivim.
U interijeru prevladavaju čiste linije, jednostavan namještaj u nježnim pastelnim bojama te drveni paneli na dijelu zidova. Lijepo se ističe i zlatni logo slastičarnice u pozadini. Za vizualni identitet zadužena je bila Ivana Kuzmić.
– Magnolia je otvorena iz čiste ljubavi prema slasticama i svemu što je lijepo. Sudeći po prvim komentarima, naša kreativnost došla je do izražaja i na dobrom smo putu – kazala je vlasnica Jasmina Bagarić.
Magnolia u ponudi ima sve najpoznatije i najfinije domaće slastice, ali francuski mille-feuille i druge slavne svjetske kolače i torte.
>>Francuski šarm u centru Zagreba
bas je lijepo! Mozda i truli i ofucani Samobor i njegovi jos truliji ugostitelji dobiju istu inspiraciju jednog lijepog dana..