LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Preslatki interijer u pastelnim tonovima za najslađe užitke

U Radničkoj ulici u Zagrebu vrata je otvorio novi prostor već poznate slastičarnice koji svakako konkurira za najbolje uređeni u gradu
03. ožujka 2016. u 08:30 1 komentara 2108 prikaza
slastičarna magnolia
Foto: Rajna Raguž
Pogledajte galeriju 1/7

Potvrda kvalitete nečijeg posla svakako je kad se on širi na nove lokacije, a vrata svoje prve “podružnice” upravo je otvorila poznata zagrebačka slastičarnica Magnolia.

Malom, ali šarmantnom prostoru u Trakošćanskoj ulici vlasnica Jasmina Bagarić sada je pridružila puno prostraniji, ali jednako sladak lokal u Radničkoj ulici na broju 49. Uređenje ugodnog, svijetlog i prozračnog prostora potpisuje arhitektica Edita Geci koja je u njemu spojila sve ono što čini dobar interijer, ali i prepoznatljivu slastičarnicu.

slastičarna magnolia | Autor : Rajna Raguž Foto: Rajna Raguž

Tako zid nasuprot ulaza krase ružičasto-bijele pruge koje su zaštitni znak matične lokacije slastičarnice, a ime Magnolia jednostavno je sugeriralo da dekori budu u stilu tog drveta. Stoga je svakako najimpresivnije osmišljen strop s kojeg visi cvijeće i grančice. Neobična je to i bogata instalacija koja privlači poglede i čini prostor prepoznatljivim.

U interijeru prevladavaju čiste linije, jednostavan namještaj u nježnim pastelnim bojama te drveni paneli na dijelu zidova. Lijepo se ističe i zlatni logo slastičarnice u pozadini. Za vizualni identitet zadužena je bila Ivana Kuzmić.

slastičarna magnolia | Autor : Rajna Raguž Foto: Rajna Raguž

– Magnolia je otvorena iz čiste ljubavi prema slasticama i svemu što je lijepo. Sudeći po prvim komentarima, naša kreativnost došla je do izražaja i na dobrom smo putu – kazala je vlasnica Jasmina Bagarić.

Magnolia u ponudi ima sve najpoznatije i najfinije domaće slastice, ali francuski mille-feuille i druge slavne svjetske kolače i torte.

>>Francuski šarm u centru Zagreba

  • samoborka:

    bas je lijepo! Mozda i truli i ofucani Samobor i njegovi jos truliji ugostitelji dobiju istu inspiraciju jednog lijepog dana..