Predstavljena nova generalna direktorica Boutique Hotel Alhambra & The Historic Villas

07.11.2023.
u 11:22

Sara Brenner na Lošinj dolazi sa zavidnim dugogodišnjim iskustvom u otvaranju i pozicioniranju luksuznih hotela, uključujući razvoj brenda i prodajne strategije

Boutique Hotel Alhambra & The Historic Villas, luksuzni hotel s pet zvjezdica brenda Lošinj Hotels & Villas i član prestižnog lanca Small Luxury Hotels of the World, predstavio je novu generalnu direktoricu, Saru Brenner. Sara Brenner se pridružuje timu s više od desetljeća iskustva u hotelskoj industriji i međunarodnim iskustvom stečenim u vodećim svjetskim luksuznim hotelskim kompanijama, uključujući Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Marriott International Luxury Brands i Small Luxury Hotels of the World.

Brenner je karijeru u hotelijerstvu započela 2012. kao voditeljica međunarodne prodaje za hotele Sunčani Hvar na otoku Hvaru, nakon čega su uslijedile tri godine na istoj poziciji u Valamar Hotels & Resorts. Svoje hoteljersko putovanje nastavila je u Beču kao Account Director u Hotelu Imperial portfelja Luxury Collection, a bila je i direktorica prodaje i marketinga još jednog člana organizacije Small Luxury Hotels of the World, San Canzian Village & Hotel u Hrvatskoj. Nakon toga, provela je tri godine kao direktorica prodaje u Luxury Collection Hotelu Matild Palace u Budimpešti, a potom je obnašala dužnost upravitelja investicija u hotelijerstvu za Arnold Investments, privatnu investicijsku brokersku tvrtku specijaliziranu za prodaju investicijskih nekretnina u Europi. Svaka od ovih uloga bila je ključna za njeno imenovanje generalne direktorice Boutique Hotela Alhambra & The Historic Villas.

„Lošinj Hotels & Villas me zaintrigirao zahvaljujući viziji vlasnika i novog menadžmenta, što me i motiviralo da budem dio transformacije brenda. Želim pomoći pozicionirati Lošinj na karti svjetskih luksuznih destinacija, gdje mu je i mjesto. Čast mi je biti dio ovog nevjerojatnog putovanja i pridružiti se timu te donjeti novu snagu, međunarodno iskustvo i znanje te svjetlu viziju razvoja luksuznog ugostiteljstva u Hrvatskoj.” - istaknula je Sara Brenner, generalna direktorica Boutique Hotela Alhambra & The Historic Villas o svom imenovanju.

Brenner na Lošinj dolazi sa zavidnim dugogodišnjim iskustvom u otvaranju i pozicioniranju luksuznih hotela, uključujući razvoj brenda i prodajne strategije. Stečenim vještinama vođenja i isticanjem u održavanju odnosa s globalnim hotelskim brendovima i klijentima, preuzet će ulogu u stvaranju prepoznate lokalne tvrtke i predstaviti otok Lošinj i brend Lošinj Hotels & Villas kao autentično, lokalno iskustvo obogaćeno luksuznom i personaliziranom uslugom.

„Lošinj je mirno čudo u jadranskom prostranstvu, ali bit njegove ljepote nije u stagnaciji već u stalnoj transformaciji. Moja je vizija osigurati da naši gosti potpuno dožive ovo utočište koje se stalno razvija. U svijetu u kojem se način putovanja neprestano mijenja, naša je predanost prilagođavanju prilikama i inoviranju, osiguravajući da iskustvo Lošinja ostane ne samo relevantno, već i izvanredno.” – zaključila je Brenner.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije