ne propustite

Prava poslastica: Sutra vas na kioscima čeka specijalno, stoto izdanje magazina Living!

Darko Mihalić i Marko Cindrić
02.06.2023.
u 09:27

U ovom slavljeničkom broju donosimo mnošto zanimljivih priča: Stilistica Ana Banchi zavirila je u jedan sjajan građanski stan i osmislila editorijal kojem je tema prava ljetna - kućni party. Dizajnerica Mirjana Mikulec vodi vas u moderan luksuzni dom, Bojana Radović razgovarala je s arhitektom Antom Vrbanom čiji stan je krasio prvu naslovnicu Livinga, a Zoran Vitas otkriva kakvo je stanje s prostornim uređenjem u gradu Zagrebu. Tu je i veliki vodič za uređenje balkona i terasa, jela s potpisom teama bistra Beštija te čak 100 komada koji bi se trebali naći u svakom domu!

Sutra je veliki dan, magazin Living slavi stoti broj. Prilika je to da vam uljepšamo subotu posebnim izdanjem. U ovom slavljeničkom broju donosimo mnošto zanimljivih priča: Stilistica Ana Banchi zavirila je u jedan sjajan građanski stan i osmislila editorijal kojem je tema prava ljetna - kućni party.

Dizajnerica Mirjana Mikulec vodi vas u moderan luksuzni dom, Bojana Radović razgovarala je s arhitektom Antom Vrbanom čiji stan je krasio prvu naslovnicu Livinga, a Zoran Vitas otkriva kakvo je stanje s prostornim uređenjem u gradu Zagrebu. Tu je i veliki vodič za uređenje balkona i terasa, jela s potpisom teama bistra Beštija te čak 100 komada koji bi se trebali naći u svakom domu!

Foto: Darko Mihalić i Marko Cindrić

Napravili smo i pregled najljepših naslovnica koje smo stvorili u zadnjih osam godina, te se pozabavili brojnim temama za uređenje doma.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Koristimo ovu priliku i ovaj slavljenički broj da se zahvalimo vama, našim vjernim čitateljima koji nas podržavate na ovom putu. Također, stoti broj odlična je prilika za zahvalu svim suradnicima koji pomažu u nastajanju magazina, a posebno hvala ide našoj dugogodišnjoj suradnici, dizajnerici, stilistici i kolumnistici Ankici Juričević koja je za nas "igrala od prve minute", tj. od prvog broja. Ankica, nažalost, više nije s nama, ali vjerujemo da nas i dalje ima na oku i da je ponosna na to što je Living postao.

Sutra smo na svim kioscima, uz Večernji list. Nadamo se da ćemo vam uljepšati i ovu subotu, javite nam dojmove i još jednom - hvala što nas čitate!

PS. U videu pogledajte što je magazin Living, kako je nastao, kako stvaramo svaki broj. Pozivamo vas da bar na kratko zavirite u naš svijet!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije