NOVO RUHO

Kultni prozirni Starckovi Ghost stolci postali šareni

philippe starck stolci
Foto: Emilio Pucci
1/4
02.02.2016.
u 13:43

Poznati plastični stolci Phillipea Starcka izgledaju posve drugačije zahvaljujući suradnji s modnim brandom Pucci

Poznati francuski produkt dizajner Phillipe Starck nastavio je sa suradnjom s modnim dizajnerima. Nakon Missonija, Moschina i Lennyja Kravitza red je došao i na modni brand Emilija Pucccija.

Ovaj puta Starck je šarenim tekstilom odnosno šalovima presvukao svoje kultne prozirne stolce Ghost, koji su inače rađeni od polikarbonatne plastike. Intenzivni šareni uzorak potpomognut odabirom jarkih boja učinio je da je na prvi pogled teško shvatiti da je u pitanju stolac koji je prije 14 godina Starck osmislio za talijanski Kartell.

Foto: Emilio Pucci

Neke od komada odaju tek prozirne nogare, budući da je kolekcija kombinirana sa i bez presvučenog tekstila preko nogara. U stvaranju novog života stolcu Pucci je odlučio i preimenovati ga – umjesto Ghost, linija koja se može nabaviti u njihovim dućanima sada se zove Madame.

Osim dinamičnog i atraktivnog uzorka te umjetnog spužvastog dijela na mjestu za sjedenje, dodatna zanimljivost jest da postoje četiri verzije tkanine, a svaka prikazuje gradove u kojima se stolci mogu nabaviti: Pariz, Rim, Šangaj i New York.

Foto: Emilio Pucci

>>Zavodljivi tapecirani stolci Färg & Blanche

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije