Za ugodan san

Ne propustite ljetne cijene u Perfectadreams salonima!

madrac
Foto: Promo fotografija
31.05.2016.
u 13:59

Dobar madrac znači i dobar, zdrav i ugodan san. a sad je prilika da ga kupite i puno povoljnije. Iskoristite priliku!

U svim svojim salonima Perfecta je odlučila sniziti cijene  20 posto! Izaberite svoj idealan madrac, dođite i isprobajte što vam nabolje odgovara. Preporuka iz Perfecte je da uzmete dovoljno vremena za isprobavanje, jer je to kupnja bez preporuke, jer svatko ima svoja očekivanja i potrebe. U Perfecti će vam zasigurno pružiti sve relevantne informacije o sastavu madraca, te određene savjete o korištenju i održavanju.

Iskoristite priliku tijekom lipnja i uštedite; popust je na cjelokupni asortiman 20 posto, ali na pojedine modele popusti se kreću i do 30 posto. To se odnosi na madrace Royal Silk, Galaxy i Libra, te nadmadrac Follow me.

Više informacija potražite u prodajnim salonima ili na web stranici perfecta.hr

>> U subotu požurite po novi broj Livinga i osvojite dječju sobu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije