Sutra na kioscima

Potražite siječanjski broj Livinga

arhiva
Foto: arhiva
06.01.2017.
u 08:00

Uz Večernji list za samo 7 kuna!

Novi broj siječanjskog Livinga donosi brojne savjete koji će početak godine učiniti što podnošljivijim. Za početak, pročitajte što je o sebi otkrila arhitektica iz arhitektonskog studija 3LHD, Tatjana Grozdanić Begović i kako se ona najradije opušta u ove zimske dane. Donosimo prijedloge kako vlastiti dom učiniti što toplijim pomoću veselih otirača koji će lijepo dočekati svakog gosta, pastelnih tonova za nenametljiv i romantičan ugođaj u domu te kako kuhalima za vodu dodati šareni pečat u svojoj kuhinji.

Foto: arhiva

Tema broja su podne i zidne obloge pa u ovom broju naučite sve o njima, bilo da je riječ o klasičnim ili onim modernim.

Zavirili smo i u dva doma. U jednom su hrabro spojeni različiti boje i stilovi, a rezultat je jedan uistinu topao interijer, dok je drugi stan namijenjen najmu koji nudi toplinu vlastitog doma zbog stilskih rješenja koja su u njemu napravljena.

A da bi i vaš dom imao potrebnu toplinu, odlučite se za wellness u vlastitoj kupaonici. Takav užitak uz malo truda može si svatko priuštiti pa doznajte kako!

Ako želite unijeti toplinu u kompletan stan, učinite to žaruljama! Odabir rasvjete ima bitnu ulogu u uređenju interijera, a mi vam donosimo ideje koje lako možete primijeniti za promjenu atmosfere.

Ne zaboravite na biljke zimi, a pomoću naših savjeta vaše će sobno bilje uspješno preživjeti ove dane i sretno dočekati proljeće. Također, budući da se svi trudimo biti ekološki osvješteni, donosimo vam i malo školu kompostiranja pomoću koje svatko od nas može napraviti vlastito kompostište i krenuti s vlastitom proizvodnjom hrane pa makar i na balkonu.

Zavirili smo u prvi i zasad jedini viktorijanski stempunk bar u Hrvatskoj. Riječ je o Mr. Foggu, a pročitajte što je vlasnik rekao o uređenju tog uistinu impresivnog interijera.

Hladni dani traže zdraviju prehranu, a najzdravija je ona prehrana nastala u vlastitom domaćinstvu. Naučite raditi tjesteninu koja nema nepotrebnih konzervansa te dopustite da vas miris i okus tjestenine vrati u djetinjstvo.

Nakon finog ručka, potreban je i predah uz kavu, a kafić "Sjedi, 5!" zasigurno zna napraviti najšareniju kavu u gradu koja će vas natjerati da im se uvijek iznova vraćate po novu dozu šarenila i kofeina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije