Na kioscima

Potražite novi broj Livinga

dom i vrt
Living
31.03.2017.
u 10:38

Uz Večernji list za sedam kuna!

Sutra na kioscima uz Večernji list ne propustite kupiti novi broj Livinga! Ovog proljeća donosimo vam najljepše domaće interijere, najfinije recepte za blagdansku trpezu i brojne ideje za uređenje vašeg doma.

Proljeće je često rezervirano za veliko pospremanje i uređenje doma. Ako planirate napokon dovesti svoju odjeću u red, dobro proučite naš vodič o vrstama ormara. 

Zavirite u dva stana - jedan koji je rezultat dogovora investitora i dizajnerice, a drugi je dom peteročlane obitelji, prozračan i neopterećen suvišnim namještajem. 

Ako ste željni okusa mamine i bakine kuhinje, nezaobilazna je adresa i hit mjesto u gradu je Bistro Beštek u blizini Autobusnog kolodvora. 

Želite li biti hrabri u uređenju svog interijera? Voljeli biste kombinirati različite stilove i odvažiti se uklopiti dozu eklektike u dom? Inspirirajte se našim editorijalom koji pršti bojama, energijom i odvažnošću. 

Najbrže i prilično jeftine promjene u domu možete napraviti zamjenom tekstila, a mi donosimo najbolje stilske savjete. 

Vrijeme je za sadnju voćaka: ako niste obavili jesensku sadnju, još uvijek vam nije kasno, a mi donosimo deset savršenih i za proljetnu sadnju. Mnogo biljaka uspijeva u teglama pa stvorite vrt na balkonu. Dovoljno je svega nekoliko tegli na nekoliko kvadrata, a u novom broju pročitajte koje su biljke najzahvalnije za sadnju.

Uskrsni stol poznat je po svojem bogatstvu, a donosimo recepte za neka klasična uskrsna jela, ali u zanimljivim i drugačijim interpretacijama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije