noviteti

Posude koje su idelane za sve prezaposlene, a i izgledaju odlično

John Pavlish
06.10.2021.
u 15:28

Poznate su tako suradnje Chilly’sa s mnogim renomiranim dizajnerima i umjetnicima (Chilly's Artist Series) kao što je Emma Bridgewater, koja u svijetu keramike već uživa kultni status, ali i talentirani mladi umjetnici kao što su Agathe Singer, Daren Thomas Magee, Amber Vittoria, Jacqueline Colley, Mark Conlan...

U Broomu 44, novoj gastro lokaciji u Zagrebu, koja je u kratkom vremenu postala sinonim za dobru kavu i ukusne zalogaje meni je  serviran je u Chilly's posudama čime je pokazano, i dokazano, kako su prikladne za sve prilike i različite životne navike.

Foto: John Pavlish

Chilly’s, britanski brend sa sjedištem u Londonu, još od 2010. godine oduševljava kako svojom inovativnošću i dizajnom, tako i visokom razinom ekološke svijesti.  

Foto: John Pavlish

Kreirati proizvode koji su sukladni urbanom načinu života, s idealnim balansom jedinstvenog stila i nenadmašne funkcionalnosti, poticanje prijelaza na korištenje višekratnih proizvoda, te stvaranje  navike svakodnevnog korištenja održivih proizvoda njihova je misija.

Foto: John Pavlish

Poznate su tako suradnje Chilly’sa s mnogim renomiranim dizajnerima i umjetnicima (Chilly's Artist Series) kao što je Emma Bridgewater, koja u svijetu keramike već uživa kultni status, ali i talentirani mladi umjetnici kao što su Agathe Singer, Daren Thomas Magee, Amber Vittoria, Jacqueline Colley, Mark Conlan...da nabrojimo samo neke od njih. Uz Originals kolekciju, koja je već osvojila svijet, sada nas očekuje i nova Kolekcija boca Serija 2, kao trijumf u održivom dizajnu i proizvodima za višekratnu uporabu. Grlo boce je mekano na dodir i antimikrobno te omogućuje ugodno iskustvo ispijanja napitka, dok je prilagodljiva ručka za prijenos idealna za ispijanje napitaka kada smo vani i u žurbi, a gumena baza boce dokazuje da su mali detalji itekako važni za potpuni užitak pijenja.

Foto: John Pavlish

Chilly’s  misli i na one kojima je dan bez šalice kave nezamisliv,  pa su za njih u sklopu kolekcije Serija 2  osmislili  termosice  za  kavu,  koje su dizajnirane s najvećom pažnjom na detalje, naime,  tehnologija s dvojnom stijenom termosice štiti vaše ruke od  vrućine , a rotirajući mehanizam za zatvaranje  omogućuje sigurno ispijanje vašeg omiljenog napitka.

Foto: John Pavlish

Dizajn boca i termosica  Serije 2 osmislio je dizajner James Wood,  upotrebljavajući  naprednu tehnologiju 3D printanja za ostvarivanje superiornog, neprekinutog dizajna na svim bocama. Boce su zato potpuno detaljno i precizno dizajnirane, bez nepotrebnih linija te s intenzivnim bojama, zadovoljavajućim teksturama i jedinstvenim završnim dodirom.

Vakumska izolacija s dvojnom stjenkom omogućuje tekućini da ostane hladna do 24 sata, topla do 12 sati, bez kondenzacije.  Visokokvalitetni 304 nehrđajući čelik bez BPA, održava okus i svježinu, a navojni hermetički nepropustan zatvarač onemogućuje izlijevanje napitaka.

Foto: John Pavlish

Omiljene Chilly's proizvode možete pronaći na prodajnim mjestima Hoću knjigu, Male stvari, Planetopija, Menart, Kibuba i Protea sport te na Lafaboo webshopu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije