Ne propustite

Posjetite Ambientu - iskoristite popuste i uživajte u domaćem dizajnu

Ambienta
Davor Višnjić/PIXSELL
12.10.2017.
u 15:28

Tri stotine izlagača iz 23 zemlje izlaže na ovogodišnjoj Ambienti. Sajam možete posjetiti do nedjelje, a radno vrijeme paviljona na Velesajmu je do 22 sata

Ako opremate ili renovirate dom, ili pak tražite neki poseban komad namještaja koji će staviti točku na i u vašem domu, svakako do nedjelje posjetite Ambientu, međunarodni sajam drvne industrije i namještaja koji se održava na Zagrebačkom velesajmu. Osim renomiranih proizvođača imat ćete jedinstvenu priliku pogledati, okupljene na jednom mjestu, i domaće snage produkt dizajna. Dobra stvar je i što na sajmu vrijede i sajamske cijene. U prijevodu to bi značilo, u prosjeku, 30 posto povoljniju kupnju.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

– Iznimno smo ponosni na veći broj mladih, neafirmiranih dizajnera koji sudjeluju na ovoj, 44. Ambienti, i drago nam je vidjeti da domaći dizajn ne kaska u odnosu na svjetske trendove – objasnila je voditeljica sajma Nada Banek te dodala da joj je drago što su Grad Zagreb i Ministarstvo poljoprivrede prepoznali važnost Ambiente i podržali je i organizacijski i financijski.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

U šest paviljona Velesajma posjetitelji tako imaju priliku razgledati najbolje od domaćeg dizajna, proizvode drvne industrije, ali i radove đaka i studenata koji tek traže svoje mjesto pod dizajnerskim suncem. Ako tragate za detaljima koji prostoru daju karakter poput, primjerice, lampi, tepiha i sličnih detalja, na jednom mjestu čeka vas velik izbor. Čeka vas i velik broj noviteta, a ljubitelji dizajna i fine obrade drveta trebali bi obratiti pozornost na štand izlagača iz BiH koji promovira dizajnersku kolekciju Nataše Perković. Njezin stolac Elle nagrađen je na sajmovima u Beogradu i Kölnu, a u kombinaciji sa stolom od jasena – shvatit ćete zašto. Naime, riječ je o drvetu koje je tako ispolirano da pod rukom ostavlja dojam – svile.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Važno je napomenuti, a to će posebice veseliti kupce, da uz popuste izlagači nude i dodatne pogodnosti – besplatnu dostavu, poklon-bonove za buduću kupnju, popuste za kupnju putem web-shopa... Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, a sajam radi do 22 sata. Ulaz je od 20 do 22 sata - besplatan!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije