Kafić i showroom

Popijte kavu, oduševite se sofom i ponesite je kući

Popijte kavu, oduševite se sofom i ponesite je kući
Foto: Dom i vrt
1/3
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
02.12.2013.
u 00:01

Konceptualni kafić ujedno je i izložbeni prostor za poznati namještaj

Koliko ste se puta zatekli u situaciji da biste neki komad namještaja ili dekorativni detalj iz nekog javnog interijera, primjerice dobro uređenog kafića, rado ponijeli sa sobom i njime ukrasili vlastiti dom?
Ugodno s korisnim dosjetili su se spojiti iz trgovine "Living", koja je preko puta svog prodajnog prostora u zagrebačkom Arena centru otvorila i café bar "Living room" koji je ujedno izložbeni prostor te je sav namještaj dostupan za kupnju samo nekoliko koraka dalje.


Svi lusteri, sofe, sobne lampe, slike, dekoracije, fotelje, ormari, komode pa i stolovi te zidni satovi, ako su vam prirasli srcu tijekom ispijanja kave (ili nečeg žešćeg), mogu postati dio vašeg doma.
– Zapravo, ne baš sve. Samo obične stolice nisu na prodaju, no sve ostalo jest. Gosti su iznimno pozitivno reagirali na ovaj novi koncept koji smo posve sami osmislili te nije riječ o kopiji nečeg viđenog u inozemstvu – objašnjavaju nam iz Living tima.


Ljudi, dodaju, puno drukčije reagiraju kada je neki komad namještaja već smješten u svoj prirodni ambijent.
Kafić je otvoren prije mjesec dana te se prostire na 280 metara četvornih, a ima i terasu na glavnom ulazu u popularni trgovački centar.
– Dugo smo se bavili isključivo dekoracijom interijera i htjeli smo na drukčiji način prezentirati naše proizvode. Nakon otvaranja kafića primamo višestruki broj upita za kupnju naših proizvoda koje ljudi na ovaj način vide u malo drukčijem, domaćem svjetlu – dodaju iz Living tima.
Da se gostima, potencijalnim kupcima, bude lakše snaći, uskoro će uz dnevne novine na stolićima za kavu stajati i katalozi namještaja i ostalih dodataka.
Inače, postav "Living rooma" mijenjat će se svaka tri-četiri mjeseca, kako se budu mijenjala godišnja doba, a osim dobrog namještaja i pića, u ponudi su i svježe voće, sočni kolači...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije