LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Pogledajte uživo, u Brigadinom motelu, raskošne juke, sanseverije, dracaene i fikuse

Prostor Brigadinog showrooma tako je u suradnji s vrtnim centrom Flora privremeno pretvoren u pustinjsku oazu s mnoštvom biljaka koje podnose visoke temperature i uspješno preživljavaju na suhim mjestima
15. lipnja 2022. u 06:15 0 komentara 101 prikaza
Foto: Domagoj Blažević

Sastavni dio novog Brigadinog ureda u zagrebačkom Centru Kaptol je eksperimentalni showroom u kojem će se redovito izmjenjivati umjetničke i dizajnerske prostorne intervencije u organizaciji Brigadira i gostujućih kreativaca.

 | Autor : Domagoj Blažević Foto: Domagoj Blažević

Prvi u nizu je Motel Brigada, ljetna oaza inspirirana roadtrip avanturom i eklektičnom arhitekturom američkog juga, dočaravajući vrućinu Arizone, Kalifornije i Novog Meksika. Prostor Brigadinog showrooma tako je u suradnji s vrtnim centrom Flora privremeno pretvoren u pustinjsku oazu s mnoštvom biljaka koje podnose visoke temperature i uspješno preživljavaju na suhim mjestima.

 | Autor : Domagoj Blažević Foto: Domagoj Blažević

Tako će posjetitelji izložbenog prostora imati priliku uživati u raskošnim jukama, sanseveriama, dracaenama i fikusima.

 | Autor : Domagoj Blažević Foto: Domagoj Blažević

Svi koji tijekom iduća dva tjedna posjete Brigadin showroom, moći će pogledati i izložbu fotografija privremenog „voditelja motela“ Damjana Gebera, nastalu tijekom putovanja čuvenom Route 66, ili jednostavno uživati u začudnom ambijentu američke pustinje.

 | Autor : Domagoj Blažević Foto: Domagoj Blažević

omiljeni kutak Vodimo vas na terasu na kojoj vlasnici provode cijeli dan, od jutra do večeri lan je zakon Prirodni materijal koji će ovog ljeta dominirati u našim domovima fuksija voli hlad Po mnogima najljepša cvjetnica, fuksija, ne smije na ljetno sunce

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.