odlična priča

Pogledajte uživo, u Brigadinom motelu, raskošne juke, sanseverije, dracaene i fikuse

Domagoj Blažević
15.06.2022.
u 06:15

Prostor Brigadinog showrooma tako je u suradnji s vrtnim centrom Flora privremeno pretvoren u pustinjsku oazu s mnoštvom biljaka koje podnose visoke temperature i uspješno preživljavaju na suhim mjestima

Sastavni dio novog Brigadinog ureda u zagrebačkom Centru Kaptol je eksperimentalni showroom u kojem će se redovito izmjenjivati umjetničke i dizajnerske prostorne intervencije u organizaciji Brigadira i gostujućih kreativaca.

Foto: Domagoj Blažević

Prvi u nizu je Motel Brigada, ljetna oaza inspirirana roadtrip avanturom i eklektičnom arhitekturom američkog juga, dočaravajući vrućinu Arizone, Kalifornije i Novog Meksika. Prostor Brigadinog showrooma tako je u suradnji s vrtnim centrom Flora privremeno pretvoren u pustinjsku oazu s mnoštvom biljaka koje podnose visoke temperature i uspješno preživljavaju na suhim mjestima.

Foto: Domagoj Blažević

Tako će posjetitelji izložbenog prostora imati priliku uživati u raskošnim jukama, sanseveriama, dracaenama i fikusima.

Foto: Domagoj Blažević

Svi koji tijekom iduća dva tjedna posjete Brigadin showroom, moći će pogledati i izložbu fotografija privremenog „voditelja motela“ Damjana Gebera, nastalu tijekom putovanja čuvenom Route 66, ili jednostavno uživati u začudnom ambijentu američke pustinje.

Foto: Domagoj Blažević

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije