Puni boja i kontrasta

Pogledajte unikatne tepihe Juraja Zigmana

Pogledajte unikatne tepihe Juraja Zigmana
Foto: Dom i vrt
1/7
24.07.2013.
u 15:16

Poznati dizajner predstavio je kolekciju unikatnih tepiha sa svojim potpisom, a koja je puno boja, kontrasta i jedinstvenog dizajna

Dizajner Juraj Zigman 'bacio se' u dizajniranje tepiha. Naime, predstavio je kolekciju unikatnih tepiha sa svojim potpisom, a koja je puno boja, kontrasta i jedinstvenog dizajna.

– Oduvijek sam zamišljao tepihe s mojim crtežima, igru boja i materijala te sam pun inspiracije ušao u ovaj projekt. Umoran sam od gledanja interijera koje popunjavaju jedni te isti tepisi, bez kolorita, hladni i dosadni. Tepih je slika i time sam se vodio u osmišljavanju kolekcije. Svojom sam rukom iscrtao dizajn na platno koje se kasnije ručno popunjava i iscrtava najkvalitetnijom vunom te samim time svaki tepih postaje svojevrsni unikat – kaže mladi dizajner.

Unikatna kolekcija tepiha nastala je u suradnji s proizvođačem SAGA SAGA. U ponudi se može pronaći velika serija različitih dizajna tepiha koji su prvenstveno namijenjeni ljubiteljima originalnosti i prostorima koji vape za koloritom. Svi tepisi sa Zigmanovim potpisom dostupni su za narudžbu te se ručno izrađuju, a više informacija može se pronaći na službenoj web stranici www.sagasaga.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije