Ususret sv. Nikoli

Počinje sezona darivanja, budite kreativni i nećete se puno istrošiti!

promo
Promo
05.12.2016.
u 09:05

Darovima će se, tradicionalno, najviše veseliti mališani, ali i starije će obradovati omiljeni slatkiš ili decentan detalj za dom u čizmici...

S prosincem je stiglo i vrijeme darivanja, prvi je na redu Sv. Nikola, a potom slijede božićni darovi. Kako bismo vam olakšali potragu za idealnim darom, donosimo vam nekoliko prijedloga koji će najviše razveseliti najmlađe članove, no ni odrasli neće ostati zakinuti za iznenađenje u čizmici. Dakako, najbitnija je namjera, odnosno sjetiti se voljenih u vrijeme darivanja, a darovi ne trebaju biti ekstravagantni ni skupi.

Foto: Promo

Omiljena slastica ili decentan detalj za dom koji će se sjajno uklopiti u blagdansko uređenje doma bit će dovoljni da izmame osmijeh na lica vaših voljenih. Dakako, ako ste kreativni, dar možete i sami izraditi, danas je na internetu moguće pronaći vodiče za izradu fantastičnih darova. Na koju god se varijantu odlučili, vodite računa i o umatanju darova jer lijepa je ambalaža mnogima važnija od samog sadržaja paketa.

Foto: Promo

Glede raspona cijena, kada je o darovima riječ, ima uistinu svega – od čokoladica u blagdanskom ruhu od desetak kuna do skupljih paketa s biranim slasticama, vinima i mirisnim svijećama kojima se cijena penje i na više od tisuću kuna.

Foto: Promo

Ovisno o svojem budžetu, birajte dar, ali zapamtite, nije toliko važna njegova cijena koliko vaša namjera, odnosno činjenica da ste se sjetili dragih ljudi i odlučili ih razveseliti. Da bi vam dom bio što duže u blagdanskom duhu, potrudite se okititi ga čim prije i ukrasiti zanimljivim detaljima, a najboljima za to pokazali su se svi oni sa svjetlećim efektima koji, čim se upale, domu daju svečanu notu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije