Preinake

Počele rasprodaje! Vrijeme je za kupnju kuhinje i detalja za dom

Počele rasprodaje! Vrijeme je za kupnju kuhinje i detalja za dom
Foto: Dom i vrt
1/5
03.01.2013.
u 09:00

Savjetujemo na što obratiti pažnju pri kupnji na rasprodaji.

Već tradicionalno, nakon blagdana počinju velike sezonske rasprodaje, no zbog krize one više nisu rezervirane samo za odjeću i obuću. Oni strpljiviji po povoljnim cijenama mogu opremiti cijeli dom.

Klub stolić sa staklom snižen je u Kiki s 1499 kn na 899 kn

Posebice oni koji su vješti s alatom te koji mogu namještaju s greškom sami ukloniti nedostatke, zbog kojih se i vrhunske, dizajnerske komade može naći po cijeni sniženoj od 70 do čak 90 posto. Za kupnju namještaja na sniženju vrijedi isto pravilo kao i za kupnju bilo koje robe – ne kupujte nešto zato što vam se čini povoljnim, već ono što vam uistinu treba.

Krevet s dvostrukim ležajem može poslužiti i kao spremište, a stoji 999 kn u Emmezeti

Ako opremate novi dom i krećete od “nule”, veselit ćete se podatku da su trenutačno na akciji u Lesnini kuhinje koje možete naći i upola cijene, spavaće sobe u Kiki također su na akciji, a u Harvey Normanu možete pronaći dječje sobe na akcijama.

Kutna garnitura u Kendi je na akciji i stoji 3799 kuna umjesto prijašnjih 5999 kuna

Ako pak samo želite udahnuti domu svježinu, to možete učiniti efektnim detaljima poput zanimljive lampe, klub-stolića ili pak novom kutnom garniturom.

Novi sudoper upola cijene? Da, u Emmezeti, Franke sudoper sada stoji 579 kuna

Cijene su u prosjeku u siječnju niže 30 posto nego lani, a oni strpljiviji dom mogu uistinu povoljno opremiti daju li si u zadatak obilaženje salona namještaja jer ovih dana svaki ima akciju. Posebno obratite pozornost na prodaju izložbenih primjeraka, koji su često u sjajnom stanju, ali su zbog svoje “izložbene” funkcije znatno povoljniji.

NE PROPUSTITE: FOTO Mladi par rušenjem zidova uspio dobiti stan iz snova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije