NE PROPUSTITE!

Počastite se i već sad pripremite božićne poklone

Poklon
Foto: Shuttershock
20.11.2014.
u 08:30

Iz ponude Mondo.hr-a izdvajamo najpopularnije i najpovoljnije artikel za dom

Jeste li razmišljali već o božićnim poklonima? Ne bi ih bilo loše unaprijed pripremiti kako ne bi bilo nepotrebne strke u posljednjem adventskom tjednu. Možda nije loša ideja ni da sami sebe darujete bez posebnog povoda. Dovoljno dobar razlog tome je nova tjedna ponuda najpopularnijih kućnih artikala koje vam donosi Dom&vrt u suradnji s internetskom trgovinom Mondom.hr.

Ovog tjedna izdvojili smo higijensko-kupaonske aparate po povoljnim cijenama koje se zaista isplati imati kod kuće.Kvalitetna pegla dobro će poslužiti svakoj ženi duge kose, set za manikuru zgodan je dar ljepšem spolu, kao i precizni te maksimalno ugodni epilator. No, električna zubna četkica kao i tuš za ispiranje zubi univerzalan su poklon koji će se svidjeti svima, osobito mlađim generacijama, pa čak i djeci.

Kupnju ovih vrhunskih artikala možete obaviti putem online trgovine kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili putem naše besplatne telefonske linije 0800 4468. Ponuda traje tjedan dana, počevši od 20. studenog. Ne propustite iskoristiti pogodnosti i ne zaboravite u našem sljedećem broju, 27. studenog, provjeriti koji su novi popusti koje ćemo vam pripremiti.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije