Novo

Pobijedite nered - čak 166 superkorisnih savjeta za uredan dom!

05.10.2017.
u 13:52

Na dvjestotinjak stranica Toni Hammersley čitatelje upućuje kako organizirati dom, od kuhinje do garaže (uključila je i podrum, tavan, vrt, auto), kako se riješiti nereda i suvišnih stvari te kako sve pomno razvrstati i složiti da bi životni prostor bio udobniji i praktičniji

Svi oni koji se bore s neredom u vlastitu domu dočekat će knjigu Toni Hammersley, američke „kraljice“ organizacije i uređenja doma, kao pravi spas. Ova blogerica, supruga i majka troje djece, uz prirodno urođenu sklonost organizaciji stvari, razmišljanjem i eksperimentiranjem dovela je do savršenstva organizaciju doma, bilo da je riječ o velikoj kući ili skučenu gradskom stanu. Svoje savjete i rješenja za svaku prostoriju u domu ponudila je u knjizi Dobro organiziran dom – Knjiga korisnih savjeta u izdanju Školske knjige.

Foto: Shutterstock

Na dvjestotinjak stranica Toni Hammersley čitatelje upućuje kako organizirati dom, od kuhinje do garaže (uključila je i podrum, tavan, vrt, auto), kako se riješiti nereda i suvišnih stvari te kako sve pomno razvrstati i složiti da bi životni prostor bio udobniji i praktičniji. Pri tome Toni nudi domišljata rješenja, a čitateljima zadaje tjedne zadatke. Prostoriju po prostoriju, vođeni sigurnom rukom autorice, uredit ćete svoj dom i riješiti se viška stvari. Život će vam postati lakši, imat ćete više vremena za sebe i ponovno ćete zavoljeti svoj dom.

Toni Hammersley ima savjete za baš svaki životni prostor, a nudi i više od toga: primjere prije i poslije organiziranja, recepte za pripravu neškodljivih sredstava za čišćenje, prijedloge jelovnika tematskih večera, savjete za planiranje obroka i sastavljanje popisa za kupnju, pohranu i doniranje viškova, pranje i čišćenje...

Foto: Trulia

Rješenja za dobro organizirani dom Toni Hammersley usavršila je vodeći svoju, iznimno popularnu internetsku stranicu o kućanstvu – A Bowl Full of Lemons (Zdjela puna limuna). Njezini savjeti i ideje za organizaciju, uređenje i čišćenje doma nadahnuli su tisuće i tisuće ljudi da iziđu na kraj s neredom i dobiju najviše od svojega životnog prostora.

Uz detaljne upute, lijepe ilustracije i praktične kontrolne popise lako ćete se oprostiti od neuredne kuće. Ova će vam knjiga omogućiti da svoj dom – i život – dovedete u red i u njemu neopterećeno uživate.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije