moćna suradnja

Philips TV donosi dva nova OLED+ modela koja će oduševiti sve ljubitelje kućnih kina

Philips
31.08.2021.
u 13:35

Philips i Bowers & Wilkins ujedinjuju svoje snage te na tržište donose izvanredni doživljaj gledanja i slušanja televizije zahvaljujući novim OLED+ modelima

Tvrtka Philips TV i stručnjaci za zvuk Bowers & Wilkins učinili su čudo i ove godine. Tvrtke su ujedinile svoje snage i definirale novo značenje Premium TV OLED+ modela, a sada će ponovno pomaknuti granice uvođenjem novih performansi za Philips OLED+986 i OLED+936 koji su već postali dobitnici nagrada za najbolja kućna kina EISA 2021.-2022.

Foto: Philips

Novi modeli također nastavljaju trend svojih prethodnika koji nude najbolje od europskog dizajna, sa završnom obradom korištenja autentičnih materijala, uključujući tkaninu Kvadrat, staklo i metal, te vrhunskim daljinskim upravljačem od održive kože Muirhead. Mala promjena u odnosu na prethodne modele je ta da OLED+986 i OLED+936 sada imaju rešetke od mikro mreže na prednjoj strani kućišta zvučnika s Kvadrat tkaninom premještenom na sam vrh kućišta.

Foto: Philips

OLED+986 i OLED+936 imaju najnovije zaslone vrhunskih performansi, što uključuje oštrije, točnije boje i tonove, te bolji kontrast. Nude najbolju kvalitetu slike i optimiziraju razinu svjetline prema okruženju za gledanje, bilo to po danu ili mraku.

Foto: Philips

Uz sveobuhvatnije iskustvo gledanja televizije, novi modeli posjeduju i četverostrani Ambilight koji nudi vrhunsko iskustvo igranja igrica ili gledanja filmova. Igrači će također imati koristi od značajke Fast Motion Clarity, koja daje suptilan, ali ultra realan, gladak prijelaz sa slike na sliku s povećanom oštrinom.

Foto: Philips

OLED+936 i OLED+986 odlikuju se vrhunskim zvukom optimiziranih Bowers & Wilkins zvučnika koji jamči najuzbudljivije zvučno iskustvo na tržištu prilikom gledanja televizora.

Foto: Philips

Dostupan kao model u veličini od 65”, OLED+986 istinski je proizvod koji jamči najvišu kvalitetu slike i najnaprednije zvučne sustave ikada ponuđene u svijetu televizora. Bilo da je uključen ili isključen, vodeći model privlačan je dizajnerski komad u svakom interijeru s vrhunskim materijalima, bogatim detaljima i kinematografskim doživljajem.

Foto: Philips

OLED+986 dizajniran je tako da nudi izvanrednu audiofilsku kvalitetu zvuka prilikom gledanja TV-a ili funkcionira kao samostalan glazbeni sustav. Okvir zvučnika ponovno je postavljen ispod televizora, a iznad njega je mali upravljački program za ton visoke frekvencije, koji razlikuje najsitnije zvučne detalje od onih najjačih. Novi model može stvoriti veću, prostraniju zvučnu scenu koja precizno prati dijalog do središta zaslona pružajući zvuk veće kvalitete, manje izobličenja i ispunjava prostoriju. To rezultira izvrsnim zvučnim iskustvom s iznimnom jasnoćom i detaljima. Zajedno s četverostranim Ambilight sustavom korisnici su osigurani te u svojim domovima mogu stvoriti pravi doživljaj kao iz kina.

Foto: Philips

 

Dostupan u veličinama zaslona 48”, 55” i 65 ”, OLED+936 je dobio mnoštvo nadogradnji slike i zvuka u usporedbi s modelom prethodne generacije, postižući najbolje performanse na tržištu. Rezultat je povećanje preciznosti, kontrole i rukovanja snagom kako bi se poboljšala razlučivost, a istovremeno osiguralo više energije i proširenje slike u prostoriju. Vrhunski dizajn upada u oko svakome, a ugledno Europsko udruženje za sliku i zvuk (EISA) već ih je nagradilo nagradom za najbolje kućno kino 2021.-2022. godine.

1/6

Zasebni zvučnici Bowers & Wilkins nastavljaju kontrolirati svaku neželjenu rezonanciju, što rezultira oštrinom zvuka. Zvučnik se također kombinira s minimalističkom metalnom kutnom rukom koja djeluje kao stolno postolje. Kao i kod OLED+986, postoji i mogućnost montaže na zid.

Uključivanjem načina rada Movie, Game ili Personal, televizor istovremeno sa zvučnikom reproducira sadržaj kako bi donio izvanredno uranjajuće iskustvo. Četverostrana Ambilight tehnologija savršeno se kombinira s vrhunskim zvučnim performansama OLED+936 i nastavlja nuditi najupečatljivije iskustvo gledanja televizije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije