noviteti

Pet trendova koje volimo u kupaonici, posebno nam se sviđaju tehnološka rješenja

kupaonica kada
Shutterstock
16.03.2021.
u 13:57

Zahvaljujući nedavnom napretku u proizvodnji, bilježimo porast duljih, ravnih rubova i tvrđih kutova koji stvarno dobro funkcioniraju u suvremenoj kupaonici dajući mekši izgled

Svjedočimo novoj, digitalnoj eri pri uređenju kupaonica. Osim što je jedan od divova o ovom poslu, Grohe, predstavio novu digitalnu platformu, u svijetu kupaonica ove godine događaju se velike promjene, među ostalim i virtualno dizajniranje kupaonice. Osim toga, 2021. iskristalizirale je pet sjajnih stilova koji će svaku kupaonicu podići na višu razinu.

Foto: Vodotehnika

Bez obzira na vaš stil - bez obzira jeste li za elegantan obiteljski prostor ili minimalizam u hotelskom stilu započnite s preuređenjem uz pomoć naših ideja za kupaonice.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Crni okviri za tuširanje

Crni okviri tuš kabina izgledaju sjajno i trajat će još dugo, a ono što ćemo vidjeti je varijacija stakla, pa očekujte više matirano-teksturirane verzije. Izuzetno su popularni s razlogom - okvirom unose element visokog stila u svaku kupaonicu i postali su prekrasna arhitektonska značajka zbog koje kupaonica izgleda kao da je rađena po mjeri.

Foto: Zara Home

Samostojeća kada

Nakon stresa koji nam je priuštila 2020. godina, stvaranje spokoja kod kuće nikada nije bilo važnije. Samostojeće kade su ključne s naglaskom na čistim linijama, skulpturalnim oblicima i estetski ugodnom dizajnu. Takva kada stvara raskošnu atmosferu koja podsjeća na skupe hotele i čini kupanje luksuznim. No, prilikom odabira samostojeće kade doista morate uzeti u obzir i veličinu kupaonice i izgled koji želite postići.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Raskošne slavine

Što se tiče slavina i armatura, krom je klasična završna obrada koja nikad ne izlazi iz mode. Iako bilježimo rastući trend tradicionalnijih završnih slojeva poput vintage zlata, brušenog mesinga ili poliranog nikla, koji daju mekšu alternativu sjajnom kromu. Kupci sve češće biraju miješalice umjesto klasičnih slavina i za kade i za umivaonike. U postpandemijskom svijetu čeka nas i povećana potražnja za antimikrobnim završnim obradama i bezdodirnom tehnologijom, čak i kod kuće.

Foto: pixabay

Čiste linije

Zahvaljujući nedavnom napretku u proizvodnji, bilježimo porast duljih, ravnih rubova i tvrđih kutova koji stvarno dobro funkcioniraju u suvremenoj kupaonici dajući mekši izgled.

kupaonica kada
1/13

Suptilno isticanje boja

Sanitarna oprema u boji vratila se u velikom stilu i izvrsna je za dodavanje osobnosti. Umivaonik u nježnoj nijansi može izgledati lijepo. Volite li klasiku, odaberite bijelu sanitarnu opremu, a zatim se zabavite pločicama i bojanjem zidova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije