Ukradite ideju

Pet originalnih adventskih vijenaca koje možete napraviti sami

vijenac
Shutterstok
17.11.2019.
u 07:00

Za par dana počinje božićno razdoblje pa je zadnji trenutak za izradu vlastitog adventskog vijenca!

Kad je riječ o izradi adventskog vijenca, mogućnosti su uistinu nebrojene! Iako je klasičan vijenac najčešće napravljen od borovih grančica te nadopunjen božićnim motivima, ove godine napravite pomak u ukrašavanju doma te se odlučite za one neobične. Možete ga napraviti od granja, ukrasnih čašica, jesenskih plodova... Potrebno je samo pustiti mašti na volju!

Ako volite klasiku i tradiciju, već postojeći adventski vijenac možete ukrasiti granjem koje je ove sezone iznimno popularno. Također, dodajte mu jesenske plodove te bijele boje za dašak zimske elegancije

Ljubitelji minimalističkog uređenja bit će sretni jer se minimalizam preselio i na božićne stolove! Četiri posudice obilježite brojevima te u njih umetnite klasične bijele svijeće, a po želji ih ukrasite i špagom.

Za sve one koji vole blještavilo, donosimo ovu jednostavnu, a upečatljivu ideju! Gotovo svaka trgovina s dodacima za dom sadrži ukrasne čašice u koje samo stavite lučice, a dasku koja služi kao postolje ukrasite srebrnim granjem i ukrasima.

Foto: Shutterstok

Božićni ugođaj vrlo je lako postići. Tome će izvrsno poslužiti svijeće crvene boje kojima trebate dodati kuglice i malo umjetnog snijega.

Najzanimljivi od svih vijenaca je onaj klasičan kojem su dodani neobični ukrasi. Umjesto postolja za svijeće, tu su male šalice za lučice, a umjesto orašastih plodova, poput oraha, tu su suhi keksi i srebrni češeri.

Foto: Shutterstok

Komentara 2

LI
LisaElam
13:58 29.11.2018.

Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti-------->>>>>>>> www.WebJob33.Com

LI
LisaElam
14:02 29.11.2018.

Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti-------->>>>>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije