sudbonosno da

Pet ključnih trendova koji će zanimati sve mladence! Otkrivamo kako urediti prostor kao iz bajke

08.03.2023.
u 10:56

Pri dekoriranju paviljona uvijek imajte na umu temu i paletu boja. Ekstravagantne dekoracije, plišani ili sjajni stolnjaci i prozirni ili metalik detalji svakako će privući pažnju

Planirate li luksuzno vjenčanje, visoka kvaliteta i besprijekorna usluga su 'must'.  Posljednjih godina jako je popularno imati genijalno uređen prostor u kojem se odvija vjenčanje. Kako ga odabrati i urediti otkrivamo, uz glavne trendove, u nastavku.

"Luksuzni dojam vjenčanju daju glamurozni detalji i dekoracije, cvjetne instalacije i općenito biljke u prostoru. Cijeli taj koncept luksuza nedavno smo predstavili široj javnosti, koju je oduševio i vodeni segment u prostoru koji je okruživao stol od mladenaca. Klasične boje, poput bijele ili tamnosive, u kombinaciji sa zlatnom ili srebrnom uvijek izazivaju „wow“ efekt."- objasnila nam je Ivana Škrlec, vlasnica tvrtke Altera, koja se bavi najmom paviljona, montažnih objekata i organizacijom evenata te nam je dala 5 savjeta kako vjenčanje učiniti  jedinstvenim i nezaboravnim eventom.

1. ANGAŽIRAJTE ORGANIZATORA VJENČANJA

Planiranje vjenčanja trebalo bi biti proces u kojem uživate i vi i vaš partner, koji vas povezuje i jača vaš odnos. Angažiranje profesionalca oslobodit će vas nepotrebnog stresa te vam uštedjeti vrijeme i novac. Dobar organizator pratit će vas na svakom koraku do vašeg velikog dana – od izbora savršene lokacije do koordinacije na dan vjenčanja.

2. ODABERITE SAVRŠENU LOKACIJU

Odabir montažnog paviljona za vjenčanje daje vam veliku kreativnu slobodu, kao i mogućnost postavljanja na vašu omiljenu lokaciju u prirodi. Važno je da vaša vjenčana lokacija odražava vašu osobnost, ali vodite računa i o tome kako će vaši gosti i ekipa uključena u organizaciju stići do nje.

3. STVORITE TOPLU ROMANTIČNU ATMOSFERU

Ni vi ni vaši gosti nakon vjenčanja nećete pamtiti detalje poput stolova, stolica ili pribora za jelo – premda su i oni važni za cjelokupni ambijent. Sjećat ćete se kako ste se osjećali. Pritom rasvjeta igra ogromnu ulogu, pogotovo ako organizirate luksuzno vjenčanje. Transparentno krovište prekriveno lampicama ili golemi kristalni luster kao statement komad ključni su za stvaranje tople romantične atmosfere u vašem vjenčanom paviljonu.

4. UREDITE PAVILJON DEKORACIJAMA KOJE ODUZIMAJU DAH

Pri dekoriranju paviljona uvijek imajte na umu temu i paletu boja. Ekstravagantne dekoracije, plišani ili sjajni stolnjaci i prozirni ili metalik detalji svakako će privući pažnju. Naravno, najvažnije je da dekor reflektira osobnost vas i vašeg partnera. Zato je ključna kvalitetna komunikacija s vašim organizatorom. Recite mu sve svoje želje, ideje, pokažite mu što vam se sviđa. Ipak, zadržite dozu realnosti i vodite računa o budžetu.

5. UŽIVAJTE U SVOM DANU

Budite bezbrižni na dan vjenčanja i uživajte u svakom trenutku. Ako ste pratili prethodne korake, to neće biti problem. Uz besprijekornu koordinaciju i podršku organizatora, vaše će vjenčanje doista biti kao iz snova.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije